Säti soeng ühele küljele

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilin – elegantselt lohakas krunn: ühes variandis on lopsakas krunn kinnitatud pusana kuklasse, paari juuksesalku punutud ka pats ja tehtud kerge lokk (vasakul). Teine variant on sättida krunn ühele küljele ja ehtida väikese pärlirea või lilleõitega.
Marilin – elegantselt lohakas krunn: ühes variandis on lopsakas krunn kinnitatud pusana kuklasse, paari juuksesalku punutud ka pats ja tehtud kerge lokk (vasakul). Teine variant on sättida krunn ühele küljele ja ehtida väikese pärlirea või lilleõitega. Foto: Liis Treimann

«Ka pidulikum soengujoon on juba õige mitu aastat lihtne ja loomulik,» ütleb juuksur Margit Merirand-Sarapuu, soovitades koolilõpu- ja üldse suvepidudel juukseid mitte üle sättida.

Nii maailma moelavadel kui ka viimatistel meelelahutustööstuse tähtsündmustel, Oscarite galal ja Cannes’i filmifestivali punasel vaibal annab tooni lihtne ja loomulik juuksestiil. Justkui oleks hommikul pea pestud, föönitatud ja õige pisut sätitud – ilus! Pealegi ütlemata mugav ja sobilik variant koolilõpetajaile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles