Iluprotseduurid, mida saavad omale lubada vaid kuulsused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aeg-ajalt võib meelelahutusportaalidest lugeda erinevate iluprotseduuride kohta, mida kuulsad naised armastavad ja mis tavainimestele võivad üsna veidra mulje jätta. Lisaks sellele, et need protseduurid ise võivad olla ainulaadsed, on ka nende hinnaklass üsna üllatav.

Elle.com tõi välja kuus iluprotseduuri, mida saavad omale lubada vaid need, kel pole rahast kahju.

  • Juukselõikus Ted Gibsoni juures (1200 dollarit)

Ted Gibson on paljude punasevaibaürituste soengute autoriks. Tema klientide hulka kuuluvad näiteks Angelina Jolie ja Anne Hathaway. Gibsoni külastamine pole ka aga sugugi soodne lõbu – eelnevalt oli ühe visiidi hinnaks 950 dollarit, kuid hiljuti tõsteti see 1200 dollarile. Mida selle raha eest pakutakse? Kuulus juuksur peseb, lõikad, kuivatab ja stiliseerib isiklikult su juukseid ning lisaks pakub ka stressi leevendavad peamassaaži. Jootraha pole hinna sees.

  • «Vampiiri» näohooldus (1500 dollarit)

Reality-staar Kim Kardashian tegi selle iluprotseduuri väga kuulsaks, kui postitas endast sotsiaalmeedias foto, kus ta nägu oli kaetud verega. Kuigi tegemist pole maailma kõige kallima näohooldusega, on ühe korra hinnaks siiski 1500 dollarit (umbes 1300 eurot). Väidetavalt kasutatakse selles iluprotseduuris kliendi enda verd, mis kantakse ta näole, et nahk muutuks nooruslikumaks.

  • 20-käeline paarimassaaž (4000 dollarit)

Seda omapärast iluprotseduuri pakutakse ühes Maui hotellis paaridele, kes on tulnud oma pulma-aastapäeva tähistama. 20-käeline massaaž tähendab seda, et paariga tegeleb korraga kümme massööri (100 sõrme!). Hotelli direktori sõnul mõjub see väga lõõgastavalt, kuna inimene ei saa keskenduda sellele, kust teda parajasti puudutatakse.

  • Näohoolitsus teemantide ja rubiinidega (7000 dollarit)

Kuulsuste kosmeetik Scott Vincent Borba mõtles välja näohoolitsuse, mille käigus hõõrutakse klientide nägusid sõna otseses mõttes hinnaliste juveelidega. Aga see pole kõik: hoolitsuse lõpus tehakse veel spetsiaalset siidikiu näomaski. Mila Kunis on väidetavalt selle hoolitsuse suur austaja.

  • Eviani vann (5000 dollarit)

Sulle ei meeldi kraanivesi? Võta siis Eviani vee vanni. Kui oled valmis maksma umbes 5000 dollarit, võid vanni, mille vesi pärineb Christian Lacroix’i poolt disainitud Evani pudelitest. Seda hoolitsust pakub ainult Miamis asuv Victori hotell. Lisatasu ees lisatakse vanni ka roosiõielehti.

  • Valge teemanti maniküür (miljon dollarit)

Kelly Osbourne demonstreeris mõni aeg tagasi musta teemanti maniküüri, mille hinnaks oli 250 000 dollarit. Nüüd on telestaar astunud sammukese edasi ja näitas valge teemanti maniküüri, mille hinnaks kujunes koguni miljon dollarit. Loodetavasti ei ürita Osbourne seda üle trumbata ega mõtle midagi veelgi kallimat välja.

Kelly Osbourne'i küüned (foto: Xposure)
Kelly Osbourne'i küüned (foto: Xposure) Foto: XPOSURE
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles