Missugune sõbranna oled sina?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti viidi Suurbritannias läbi uuring, millest selgus, et parimad sõbrad võivad kritiseerida su uut soengut või kaalutõusu, aga kui partner sind petab, siis seda ei pruugi parim sõber või sõbranna sulle öelda.

Kõigest 29 protsenti uuringus osalenutest ütleksid oma heale sõbrale, kui on näinud tema kallimat linnas kellegi teisega, kirjutab Daily Mail.

Ent enam kui pooled vastanutest ei hoiaks end tagasi, kui neile jääb silma sõbranna uus soeng või kaalutõus. Teadlased järeldasid sellest, et teatud asju on lihtsam välja öelda.

Uuringu tulemustest selgus ka sõpruse väärtustamise kohta paar põnevat fakti. Näiteks vaid 30 protsenti vastanutest julgeks midagi öelda, kui parima sõbra sõnad on neile haiget teinud. Kõige tähtsamaks omaduseks sõprade juures peeti lojaalsust (78 protsenti vastanutest), samas kui headus oli oluline vaid 24 protsendi vastanute arvates.

Muide, parim sõber ei pea olema sugugi mõni võõras inimene. Pooled vastanutest tunnistasid, et peavad parimaks sõbraks oma vanemaid või sugulasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles