Teadmiseks abiellujatele: 17 tõde abikaasaks olemise kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sa armastad teda, tema armastab sind. Olete vahetanud sõrmuseid ja lubanud teineteise kõrval olla kuni surmani. Teie elu saab kindlasti olema ilus, kuid ära arva, et vahepeal ei või ette tulla takistusi.

YourTango pani kirja 17 tõde, mida kõik naised võiksid teada abikaasaks olemise kohta.

1. Abielu ei ole lihtne. Võib-olla ütles sulle vanaema kunagi, et abielu nimel tuleb vaeva näha ja tal oli õigus. Abielu pole sugugi lihtne ja vajab teie mõlema tähelepanu.

2. Mesinädalad saavad otsa. Esialgu võib mees sulle täitsa ilma põhjuseta lilli kinkida või ilusaid kirju kirjutada, aga see saab ühel hetkel otsa.

3. Vaidlemist ei saa vältida. Alguses suudad mehele andeks anda, et ta jätab oma riided põrandale vedelema või ei pese enda järgi nõusid, aga peagi saab sul sellest kõrini.

4. Armastus ei ole tunne. Kuigi sa armastad seda meest, võib sul mõnel päeval olla tunne, et tahaks temast mitme kilomeetri kaugusele joosta.

5. Tõenäoliselt ta ei kuula sind. Sulle võib jääda mulje, et ta paneb tähele, mida sa ütled, aga tegelikult pole see sugugi nii.

6. Ta ei oska komplimente teha. Või siis teeb ta selliseid komplimente, mis tekitavad sinus kohmetust (nt su rinnapartii kohta).

7. Mõnikord on targem oma suu kinni hoida. Ära kunagi ütle mehele: «See käis kiirelt. Reklaamipaus pole veel läbigi saanud.»

8. Sa unustad ära, milline oli vallaliseelu. Peagi ei mäleta sa enam, kuidas ainult ühele inimesele süüa teha või kui mõnus on vahel üksinda telerit vaadata.

9. Privaatsed asjad peaksid jääma privaatseks. Ole usaldusväärne abikaasa. Kui mehel esineb voodis probleeme, ära räägi sellest oma sõbrannadele.

10. Ta mõtleb seksile. Pidevalt.

11. Tähtis on olla truu. Ära tee silma tema sõpradele ega mõtle nendega magamisele. Kui su abikaasa on hea mees, ei vaata ta himura pilguga ka sinu sõbrannasid.

12. Ära tee teistele meestele tema ees komplimente. Sulle ju ei meeldiks, kui su mees teeks teistele naistele sinu juuresolekul komplimente.

13. Kallista ja suudle meest. Suudlemine mõjub hästi ja näitab mehele, et sa armastad teda.

14. Kui ta on eemal, siis sa igatsed teda. Kui mees teatab, et ta läheb ärireisile, siis võib alguses olla lausa õnnelik, aga juba esimese päeva õhtul taipad, et sa tunned temast puudust.

15. Austa teda. Kui ta on sinu austust väärt, anna talle seda. See tekitab temas hea tunde.

16. Ära kritiseeri pidevalt. Ta võib unustada mõne sünnipäeva või muu tähtpäeva, kuid anna see talle andeks. See ei tähenda, et ta ei armasta sind.

17. Abielu on kõike seda väärt. Kümmekond aastat hiljem vaatad tagasi abielu alguspäevadele ja mõtled, et tegelikult polnud see üldse nii keeruline ja oled õnnelik, et saad oma vanaduspõlve kellegagi koos veeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles