Nancy Himma: kui midagi väga soovid, tekivad võimalused iseenesest

Verni Leivak
, Arteri toimetaja, Viin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühendunud tervislikule elule: 
Nancy Himma üritab ise tervislikult elada, ning soovitab sellist elustiili teistelegi. Isegi tema kass ja koer on toortoitlased.
Pühendunud tervislikule elule: Nancy Himma üritab ise tervislikult elada, ning soovitab sellist elustiili teistelegi. Isegi tema kass ja koer on toortoitlased. Foto: Laura Strandberg

Eelmisel laupäeval tähistas üheksakümnendate popiidol ning praegugi nõutud laulja Nancy Himma ühes pealinna restoranis koos kõige lähemate inimestega esimest juubelit.

See, et Nancyt, lauljannat, kes 19 aastat tagasi oma ainsaks jäänud heliplaadiga maha sai ning kelle kontserdile tunglesid tuhanded inimesed, ikka mäletatakse ja aina esinema kutsutakse, on väikest viisi ime. Tema esimese juubeli paiku tuleb tunnistada: Nancy pole oma sarmikusest grammigi kaotanud, vastupidi, aastad on temast justkui mööda voolanud. Ainult silmadesse on lisandunud elutarkust.

Tuleb välja, et elu tarkust on Nancy sügavuti tundma õppinud viimased kümme aastat, neist neli viimast süvitsi. Kõige lihtsamalt väljendudes on see tarkus tervislikust eluviisist. Selgi hommikul, räägib Nancy, korjas ta jalutuskäigu ajal nõgest, naati, nurmenukku, kasepungi, võililli jm, et sellest kõigest kosutavat ja tervistavat smuutit valmistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles