Mida teha, et mees kuulaks sind?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui soovid, et mees pööraks su sõnadele tähelepanu, alusta temaga vestlust kell 20:15. Sotsioloogid on nimelt avastanud, et see on parim aeg, mil rääkida mehega tõsistest asjadest, kuna paljud mehed istuvad just sel ajal söögilaua taha, et õhtusööki süüa.

Sotsioloogid viisid läbi uuringu, milles osales tuhandeid mehi ja naisi. Uuringu käigus selgus, et mehed kuulavad naisi kõige rohkem just kell 20:15, kui nad istuvad parajasti söögilaua taga. Muide, naiste puhul on parimaks kellaajaks hommikul kell 8:20, kirjutab Genius Beauty.

Lisaks õhtusöögilauale on hea koht rääkimiseks ka auto. 39 protsenti meestest sõnas, et nende arvates on parim aeg vestlemiseks autosõidu ajal. Enam kui 20 protsenti meestest tunnistas, et nad täidavad naise soove kõige enam siis, kui läheduses on suur hulk pereliikmeid või sõpru.

Kolmandik uuringus osalenutest ei soovi, et neid segatakse duši all olles. Uuringust selgus ka see, et naised ei mõista tihtipeale oma partnereid ja valivad rääkimiseks ebasobiva aja. Näiteks ei tasu segada meest siis, kui ta mängib arvutimänge. Kõigest 1 protsent meestest on valmis vestlema arvutimängu ajal.

92 protsenti meestest ütles, et kindlasti ei tohi neid häirida jalgpallimängu ajal, kuna seda aega peavad mehed «pühaks». Vähem kui 5 protsenti meestest on valmis tõsistel teemadel rääkima filmi vaatamise ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles