Miks norivad naised armastatud meestega tüli?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tülitsemiseks ei pea alati põhjust otsima, sest tülitseda võib vabalt ka ilma põhjuseta. Paljudel naistel on ette tulnud olukordi, kus nad on mehega hakanud tüli norima ja tüli käigus taipavad, et tegemist on täiesti mõttetu teemaga, aga enam ei saa alla ka anda, kuna siis jääks mees peale.

Naised võivad norida tüli mitmel erineval põhjusel. Näiteks sellepärast, et naine tajub, et midagi on õhus. Teda ei pruugi häirida mehe lohakus või kommentaar naise kaalu kohta, kuid miski ometi segab. Või võib põhjuseks olla see, et naine ei suuda kindlaks teha, mis teda endast välja ajab, kirjutab Elite Daily.

Sellised olukorrad tekitavad naistes piinlikkust. Mees võib naisele küll pärast tüli andeks anda, kuid naist närib endiselt süütunne ja see on piisav karistus. Järgnevalt on välja toodud mõned põhjused, miks naised norivad armastatud meestega tüli.

1. Naisel on igav. Ilma naisteta oleksid suhted ju üsna igavad. Naised on need, kes keeravad sageli mingi supi kokku, lisavad sellele vürtsi ja kuumust. Pole midagi parata, naistele meeldib draama ja põnevus. Meile meeldib, kui asjad on põletavalt kuumad.

2. Sest kõik on võib-olla liiga hästi. Vahel on lihtsam süüdistada teisi, kui tunnistada, et asi on meis endis. Naistega on nii, et kui nad ei tee parajasti meestele haiget, teevad nad iseendale haiget.

3. Naine tahab näha, kus on mehe murdumispunkt. Naistele meeldib n-ö vett testida, näha, kui kaugele on mees valmis minema ja kus on tema murdumispunkt. Iga naine tahab näha, kui kaugele on mees valmis tema nimel minema ja kuhu ta piiri tõmbab.

4. Sest mees võib mingit suuremat teemat vältida. Naine võib hakata pisiasjade kallal nokkima siis, kui mees pole valmis tõsistest asjadest rääkima. Naine näägutab pisiasjade kallal seni, kuni alles jääb vaid see üks tõeline probleem, mida mees proovis vältida.

5. Sest naine hoolib. Hoolimine võib vahel tähendada tülitsemist. Emad teemad seda, samuti ka vanaemad ja tüdruksõbrad. Naine norib tüli, sest mees ei tee seda. Naine märkab pisiasju, sest ta armastab sind ja armastamine tähendab seda, et ta märkab kõike, alates sellest, kuidas sa oma hambaid pesed kuni selleni, kuidas sa oma särke voldid. Naine soovib vaid mehe elu paremaks muuta.

6. Naine on pikka aega teeselnud «lahedat partnerit» ja võib ühel hetkel plahvatada. Kõige keerulisem asi «laheda partneri» teesklemise juures on see, et pinna all võib olukord muutuda üsna kuumaks. Raske on säilitada jahedat temperatuuri, kui sa sülitad tuld. Raske on jääda lahedaks, kui sa näed vaid väljakutsuvaid ohumärke. Ent naine üritab. Naine üritab mehe ja suhte nimel. Naine üritab, sest mees ei mõista kunagi, mida tähendab olla naine ja hoolida asjadest, mida mehed ealeski ei märka. Kahjuks saab lahedust teeselda vaid teatud piirini.

7. Naine teab, et mees andestab talle. Mees on ainuke inimene, kelle kallal naine saab end välja elada. Mees on ainuke, kes suudab naise tujutsemisi taluda ja liikuda edasi, justkui midagi poleks juhtunud. Mees on naise terapeut ja prügila, kuhu kõik mured matta. Naine norib mehega tüli, kuna ta ei saa seda teha kellegi teisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles