Uskumatult noorendava kreemi demovideo on saanud interneti hitiks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis/Youtube

Internetis kogub populaarsust «Botoxi» kreemi reklaamvideo, milles on näha, kuidas eaka naise silma alt kaovad kortsud silmnähtavalt. 

Ameerika firma Jeunesse kortsukreem Instantly Ageless mõjub väga kiiresti ja paneb videos publiku ahhetama, edastab Daily Mail. Reklaam on nii mõjus, et ligi 80 dollarit maksev toode on praegu täiesti välja müüdud.

Kreem tõmbab kortsud pingule ja võtab ära ka silmaaluse turse. Juba 33 sekundi pärast on näha, et üks modelli silmaalustest näeb tunduvalt palju parem välja kui teine. Kuidas see siis töötab?

Ettevõtte sõnul on kreemis mineraale, mis ühtlustavad nahatooni. Põhiaine on argireliin - peptiid, mis toimib nagu Botox. 

Kreemi pealekandmisel on aga oma konks. Peale kreemi pealetupsutamist ei tohi nägu kuni kolm minutit liigutada ega ilmeid muuta, et tulemus püsiks. 

Youtube’ist võib leida palju videodemonstratsioone Instantly Ageless kreemi toimest ja mitte kõik neist ei ole tegelikult toodet ülistavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles