Kodumaine looduskosmeetika tootja tuli turule esimese Eestis valmistatud huulepulgaga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ontic Minerals

Eestlased on viimaste aastate jooksul väga tublisti arenenud looduskosmeetika tootmise vallas, kuid asi, mis on juba pikalt turult puudu olnud, on huulepulk. Tartu teadlaste poolt loodud, Eesti esimene ja naturaalne dekoratiivkosmeetika kaubamärk Ontic Minerals lahendas selle mure ning tuli turule uue hitt-tootega – Ontic Mineralsi naturaalse huulepulgaga. 

Huulepulk koosneb erinevatest looduslikest õlidest ja vahadest. Tähtsaimaks koostisosaks on kindlasti ploomituumaõli, mis on eriti kasulik vananevale ja kuivale nahale, kuna sisaldab hulgaliselt E-vitamiini, oleiinhapet ja linoolhapet. Ploomituumaõli on pehmendavate omadustega ja kõrge toitaine sisaldusega ning ideaalne kindlasti ka juba terve naha säilitamiseks.

Huulepulk sisaldab veel Moringa seemneõli, mis omab lisaks oma niisutavatele omadustele ka antibakteriaalseid põletikuvastaseid ja vägagi toitvaid omadusi, mis on ideaalsed nii vananevale kui ka nooremale nahale. Kõige tähtsam selle õli juures ongi tema imeline toitev, kuid samas nahka kaitsev omadus. Moringa õlis on 18 asendamatut aminohapet, klorofülli, omega-3-rasvhappeid ning põletikuvastaseid aineid.

Ontic Minerals huulepulk on glamuurne huulepulk, mis on ühtlasi ka teraapilise toimega. Granaatõuna ekstrakt, mis on pärit Lõunamaa päikese käes küllastunud granaatõuntest, on lisaks oma niisutavatele ja silendavatele omadustele eelkõige rikkalik oma looduslike antioksüdantide, kaaliumi ja fosfori allikas, mis aitab naharakkudel kiiremini taastuda ja hooldab huuli.

Foto: Ontic Minerals

Kõik Ontic Minerals huulepulkades kasutatud koostisosad on sertifitseeritud, puhtad ja looduslikku päritolu õlid ja vahad. Nagu näiteks päevalilleseemneõli, argaaniaõli, mesilasvaha, päevalille vaha ja kandelilla vaha.

Eestis esikohal olev puhas, naturaalne ja looduslik kosmeetika Ontic Mineralsilt on oma 3 tegutseva aasta jooksul saanud palju auhindu ajakirjadelt Cosmopolitan, Anne ja Stiil ning saanud ka mitmeid aastaid järjest Buduaari aasta lemmikuks. Nüüd on au tõdeda, et Ontic Minerals on ka esimene kaubamärk Eestis, kes on tulnud välja loodusliku ja täiesti esimese Eesti oma huulepulgaga. Kuue klassikalise, kuid samas üdini naiseliku tooni seast leiab endale sobiva kindlasti iga naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles