Veet Mano viis väärtuslikku elutarkust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano
Veet Mano Foto: promo

Sel nädalal jõuab Eestisse maailmas tuhandete inimeste südameid võitnud tervendaja Veet Mano, kes seitsme päeva jooksu leiab mitmes Eesti paigas aega ja võimalusi aidata neid inimesi, kel on hingelisi muresid.

Seoses sellega toome lugejateni Veet Mano 5 väärtuslikku elutarkust. 

  • Elu ei kulge kõigi meie plaanide kohaselt. Elu muutub. 
  • Mida rohkem me elus kasvame ja areneme, seda parem. Mõnikord on see raske, sest mida rohkem me teame, kuidas asju teha, ja mida rohkem asju me teha saame, seda suuremaks muutub meie vastutus. 
  • Just praegu on aeg hakata rohkem armastama. Meil tuleb elusse armunud olla. 
  • Küllap oleme kõik olnud olukordades, kus näeme inimesi liiga palju pingutamas, mille järel tekib neil stress ja pea on täis kõiksugu tegemist vajavaid asju. Harilikult ei kujune liiga suure koormusega tegutsemine edukaks ja on parem, kui oma elul selliseks muutuda ei lasta. Seega tuleb meil asju tasakaalus hoida. Meil tuleb kõiges säilitada tasakaal. 
  • Tööta alati nii, et sinu tegevus oleks terviklik. See toob kaasa parema tervise, kõrgema energiataseme ja muudab elu toredamaks. Kuidas  raha saada? Tuleb teha tublisti tööd ja püüda midagi tõesti ära teha. Ära tee raha nimel midagi, mis on olemuselt hävitav, destruktiivne. Tee elu hüvanguks midagi head. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles