Kavalaid viise, kuidas kasutada koduseid vahendeid oma ilu heaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selleks, et kaunis välja näha, ei pea ostma kalleid kreeme ja muid ilutooteid. Mõned parimad ilutooted peituvad sinu köögikappides, tuleb vaid teada, kuidas neid kasutada.

1. Kasuta kookosõli enne juuste pesemist juuksemaskina või katkiste juukseotste või kuivade juuste pehmemaks muutmiseks. Kookosõli sisaldab palju rasva ja valke, seega näevad su juuksed pärast tervemad ja säravamad välja ning on paremini niisutatud, kirjutab Cosmopolitan.co.uk.

2. Kui põletad juuksesirgendajaga peanahka, kasuta põletuse leevendamiseks maitsestamata jogurtit. Kata põletatud nahapind jogurtiga ja lase sel umbes 10 minutit mõjuda. 

3. Õunaäädikat võib kasutada näovee asemel. 

4. Nägu võib puhastada ka oliiviõli abil. Oliiviõli imab nahast välja rasu, mis on nahapooride sees ja tulemuseks on see, et su nahk on särav ning puhas.

5. Tupsuta nägu kohvifiltriga. Kui väljas on palav ilm ja nägu muutub higiseks, saab kohvifiltri abil nägu tupsutada, kuna kohvifilter imab rasu tõhusalt endasse.

6. Kui silmad on paistes, tupsuta neid rohelise tee kotikestega. Lase teekotikestel veidike jahtuda ja hoia neid seejärel 5-6 minutit silmade all.

7. Kui lähed vanni, puista vette 1-2 tassi kaerahelbeid, kuna need aitavad rahustada kuiva ning sügelevat nahka. 

8. Raseerimiskreemi asemel võib kasutada juuksepalsamit. See jätab naha pärast raseerimist pehmeks ja siidiselt siledaks.

9. Dušigeelist ja pruunist suhkrust saab väga hea kehakoorija. Kui see segu jääb sinu naha jaoks liiga kriipivaks, lisa segule veidike mett või kookosõli.

10. Niisutava kreemi asemel võib kasutada kookosõli. Naha niisutamiseks kasuta kookosõli, kuna see on niivõrd rasvane ja muudab naha kiirelt pehmemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles