Kas sünniaja järgi saab ennustada inimese edu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud inimesed usuvad horoskoope ja seda, et päikesemärgid mõjutavad oluliselt inimese elutee kulgemist. Teadlased pole seda teooriat siiani toetanud, kuid nüüd tõestas üks uuring, et astroloogia abil saab ennustada inimese karjäärirada ja edukust.

Connecticuti ülikooli professor dr Mark Hamilton viis läbi uuringu, mille raames analüüsiti 300 kunstniku, teadlase, poliitiku jt avaliku elu tegelaste astroloogilist informatsiooni, kirjutab Elite Daily.

Uuringu tulemusel tegi dr Hamilton kindlaks, et astroloogia abil on võimalik ette ennustada, kui edukas võib inimene tulevikus olla. Ta täheldas näiteks seda, et need lapsed, kes on sündinud lähemal kooliaasta algusele, on koolis teistest lastest edukamad.

Kuigi dr Hamiltoni uuring näitas, et astroloogia võib anda aimu, kas inimene saavutab tulevikus edu või mitte, tunnistas ta, et teadusringkondades ei võeta astroloogiat veel kuigi tõsiselt. Ta lisas, et astroloogia ei peaks olema praktiline teaduslik meetod, kuid see on tõhus abivahend, mis aitab analüüsida inimeste käitumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles