Eesmärgid, mille poole võiks iga noor naine püüelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naine peaks omale seadma mõned eesmärgid, mille suunas liikuda. Meie kõigi elud on erinevad, mis tähendab seda, et me tahame ja vajame erinevaid asju, kuid teatud asjad on ometi universaalsed.

Allwomenstalk pani kirja mõned eesmärgid, mille poole võiks iga noor naine püüelda.

  • Sissetulek võiks olla nii suur, et sa ei pea kellelegi toetuma

Iga iseseisva naise kõige esimene eesmärk võiks olla see, et ta teeniks nii palju raha, et ei peaks kellelegi teisele toetuma. Kuigi sul võib kallimaga olla ühine pangakonto, on alati hea teada, et vajadusel saaksid ka üksi hakkama. Sa ei taha ju olla suhtes vaid selleks, et kallim sind ülal peaks.

  • Igaüks võiks püüelda oma unelmate ameti suunas

See on ilmselt juba praegu paljude noorte naiste eesmärkide hulgas. Ent võta siiski hetkeks aeg maha ja küsi endalt, kas sa pingutad praegu piisavalt palju, et oma unistust teoks teha? Kui ei, siis peaksid midagi muutma, vastasel juhul võibki unistuste töö jääda pelgalt unistuseks.

  • Iseseisev naine peaks teadma, kuidas end kaitsta

Õpi enda eest hoolitsema. Enesekaitsekursused on loodud kindla eesmärgil, miks mitte neist osa võtta? Seal saad õppida häid nippe, kuidas end kaitsta siis, kui keegi sind näiteks tänaval ründab. Kunagi ei tea, millal võib taolisi oskusi vaja minna.

  • Muretse endale oma korter

Kas poleks mitte lõbus elada koos mõne sõbrannaga? Saaksite igal õhtul koos veini juua ja tõsielusarju vaadata. Või kui saad seda endale lubada, ela üksinda. Mõtle, kui tore oleks oma korterit sisustada ja sõpru-tuttavaid soolaleivapeole kutsuda.

  • Ole väikestele tüdrukutele eeskujuks

Võib-olla sünnib sul endal kunagi tütreke ja väga tore oleks ju see, kui oleksid tema suurimaks eeskujuks. Võib-olla puutud aga tööalaselt kokku mõne väikese tüdrukuga, kellele võiksid olla justkui vanemaks õeks. Pole vahet, kuidas väiksed lapsed su ellu satuvad, ürita neile eeskujuks olla. Kui nad ise seda sulle ka tunnistavad, siis järelikult teed sa midagi õigesti.

  • Mine koos sõbrannadega reisile

Kogu kokku oma parimad sõbrannad ja minge koos kruiisile või tehke autoga väike reis. Sellised kogemused näitavad, et õiges seltskonnas olles pole vahet, kus sa oled, sest alati on lõbus. Pealegi on ju tore avastada uusi kohti, kus sa varem pole käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles