Milliseid naisi mehed ei usalda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Internetist kallima otsimine võib naise jaoks üsna hirmutav olla, kuna veebis ei tea ju kunagi, millise inimese otsa sa võid komistada. Naised teavad sedagi, et mehed armastavad eelkõige oma silmadega, seega selleks, et meestele silma jääda, lisavad naised internetti vaid kõige kaunimaid fotosid endast.

Sellel võib aga olla negatiivne külg: mehed nimelt ei usalda naisi, kes näevad fotodel liiga head välja. Connecticuti ülikooli teadlased avastasid nimelt, et kui mehed näevad seksika naise fotot, arvavad nad kohe, et seda naist ei saa usaldada, kirjutab YourTango.

Teadlased näitasid meestele naiste fotosid. Osal fotodel olid naised, kes olid end n-ö üles löönud ja osal fotodel olid loomuliku välimusega naised. Meeste arvates olid meigitud ja sätitud soengutega naised vähem usaldusväärsed. Kui sama uuring viidi läbi ka naiste seas, siis naised hindasid nägusaid ja seksikaid mehi just usaldusväärsemateks.

Teadlaste hinnangul võib asi olla selles, et mehed on näinud naistest palju erinevaid fotosid, mida on töötlemise abil ilusamaks muudetud ja seetõttu on mehed muutunud skeptiliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles