Kümme stiilinõuannet glamuurikuninganna Christina Hendricksilt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Leekivpunaste juustega näitlejanna Christina Hendricks on tuntud oma silmatorkava liivakellafiguuri ja laitmatu stiili poolest.

Just nagu ka tema tegelaskuju Joan Harris 60ndate ja 70ndate temaatilises sarjas «Mad Men», armastab ka Christina Hendricks liibuvaid kleite, pliiatssellikuid ja pihta esile toovaid rõivaid.

40aastane staar tunnistab isegi, et et tema stiili võib igaüks jäljendada, sest mõne nipi abil on see väga lihtne. Kõige tähtsamaks peab ta seda, et riie sobiks figuuriga, sest sel juhul pole tähtsust, kas rõivas on ostetud kallist brändipoest või kiirmoekauplusest - kui see on kandjale paras, on see ilus.

«Mad Men» sarja austajad teavad, kui kaunis näeb näitlejanna 60ndate riietes välja. Vintage-riideid hakkas Hendricks kandma juba 11-12-aastaselt, kuid nüüd üritab ta neid argipäeviti vältida, sest ei taha välja näha, nagu kannaks iga päev filmikostüüme. Vintage-rõivad meeldivad talle eelkõige lõigete ja eriliste detailide pärast, mida tänapäeva moerõivastel eriti ei kohta. 

Fox News uuris stilistidelt, mida tähele panna ja mida vältida, kui on soov näitlejanna erilist stiili ise järele proovida. 

Jäta liikumisruumi. Hendricks rõhutab oma kurve liibuvate riietega, mis toovad ta figuuri hästi esile. Selleks, et kogemata ei paljastuks kurvid, mida ei taheta toonitada, ei tohi riided siiski olla liiga kitsad. Kui kangas hakkab keha kõige laiemate kohtade peal kiskuma ja püsti seistes tekivad horisontaalsed voldid, tuleks valida numbri võrra suurem riie. Ära unusta, et võtmeküsimuseks on sobivus, mitte kindel suurus. Kui kahtled, küsi rätsepa arvamust, kes võib riided sinu figuuri järgi täpselt paika panna.

Ära karda värve. Christina (või ka Joan) kannab üsna julgeid värve. Ka siis, kui tegu on kitsa kontorikleidiga. Kirka riietuse suurim pluss on mitmekülgsus, selle saab minimaalse vaevaga kohandada sobivaks ka õhtuseks outfit’iks.

Ole uhke oma kurvide üle. Aga pane tähele, et sa ei liialdaks paljastamisega, mis jätab labase mulje. Kui oled harjunud end kurguni kinni nööpima, siis tee mõni nööp lahti ja näita veidi nahka, kuid ära näita liiga palju.

Kanna korralikku pesu. Dekolteest rääkides ei saa jätta mainimata, et avarate riiete all ei saa kanda kehva pesu. Rinnahoidja ostmisel palu kindlasti müüja abi, et pesutükk oleks korralikult toetav. Inimese keha muutub kogu aeg ja pesu venib ajapikku välja. Lase müüjal end abistada iga kord, kui uut pesu ostad.

Näita oma lemmik-kehaosi. Selleks, et Christina stiili jäljendada, ei pea sugugi rindu esile tooma nagu tema. Näita seda, mis sulle enda keha juures enim meeldib - see teeb sind enesekindlamaks ja aitab isiklikku stiili arendada. Isegi kui sa ei saa füüsiliselt välja näha nagu Christina Hendricks, saad tema seksikat ja väljapeetud stiili järele aimata. Esimene samm sel juhul ongi oma parima omaduse tuvastamine. Too see esile olenemata kehakujust. Võib-olla on sul kaunid pikad jalad või ilusad käed - kõigil on midagi, mida tasub näidata.

Varu omale palju pliiatsseelikuid. Kaamerate ees või tänaval kõndides, Hendricksit võib ikka kohata pliiatsseelikut kandmas. Pliiatsseelik rõhutab kurve, toob piha esile, teeb saledamaks ja näeb šikk välja. Pealegi sobib pliiatsseelik kõigile ja seda võib poodidest leida ka väga soodsa hinnaga. Kui istmik on sinu jaoks probleemne koht, siis vali ühevärviline seelik ja peale pane mustriline või erilise tekstuuriga pluus või kampsun. Kui sul on aga kitsad puusad, siis vali julge mustriga seelik, mis jätab illusiooni kurvikast istmikust.

Too piht esile. Unusta korrigeeriv aluspesu. Kui tahad silmatorkavat figuuri, säti pihale tihe vöö. Otsi poest peent nahkvööd või laia pihavööd kleidi ja mantli peal kandmiseks. Eelista lihtsa disainiga minimalistlikku vööd, mille kinnitus poleks väga silmatorkav.

Jäta midagi kujutlusvõimele. Figuuri näitamisega ei maksa minna liiale. Kui vaatad Christina Hendricksi pilte, siis näed, et tegelikult kannab ta harva selliseid riideid, mis oleks väga paljastavad.

Jäta trendide jälgimine vahele. Christina stiil on nii mõjus seetõttu, et ta pole trendiori. Ta kandis ka kümme aastat tagasi punasel vaibal selliseid riideid, mis jäävad moodsaks, sest ta eelistab naiselikke siluette ja kombineeritavaid rõivaid. Tema moemaitse juhindub vanast Hollywoodi glamuurist ja see on alati moes. 

Unusta platvormkingad. Platvormid teevad küll kehakuju sihvakamaks, kuid eelnevalt mainitud vana Hollywoodi stiili puhul ei saa seda poppi trendi jälgida. Eelista klassikalise kujuga kingi ja kui sul pole võimalik osta mitu paari värvilisi vintage-kingi, otsa nahavärvi kingad, mis teevad jalad näiliselt pikemaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles