Stilisti loodud lihtne test näitab, kellele sobivad lühikesed juuksed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson Foto: PBG/Empics Entertainment

Viimasel ajal on üha rohkem kuulsaid naisi otsustanud oma pikad juuksed maha lõigata. Tavalistel naistel on kombeks kuulsustelt trende üle võtta. Sel puhul tasub aga olla ettevaatlik, sest ega ka kõik kuulsused ei kanna lühikest soengut välja.

Daily Mail kirjutab, et enne lühikese soengu kasuks otsustamist tuleks teha lollikindel test, mis näitab, kas poisipea sulle üldse sobiks. 

Pane pliiats horisontaalsel lõua alla. Siis pane joonlaud vertikaalselt kõrva alla, et mõõta oma lõua pikkust. Kui kõrvanibu ja lõua-aluse vahe on vähem kui 5,7 cm, võib lühike soeng sulle hästi sobida. Vaata täpsemalt siit, kuidas lõuga mõõta.

Tippstilist Giles Robinson on veendunud, et kirjeldatud test toimib, sest soengu sobivus sõltub oluliselt nurkadest. Ka juuksurid ise John Frieda salongis mõõdavad klientide lõugu, et soengu pikkus oleks naistele võimalikult sobiv ja teeks neid kaunimaks. 

Stilisti sõnul sobivad lühikesed juuksed väga hästi näiteks Katie Holmesile ja Emma Stone’ile, kuid mitte Jessica Albale ja Kim Kardashianile, kelle lõuajoon soosib pikem pikki juukseid. 

Emma Stone, Katie Holmes, Kim Kardashian, Jessica Alba. Foto: EXPOSUREFOTO.COM/Scanpix
Emma Stone, Katie Holmes, Kim Kardashian, Jessica Alba. Foto: EXPOSUREFOTO.COM/Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles