Galerii: Ivo Nikkolo esitles spordist inspireeritud erikollektsiooni INdividuality

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile esitleti Tallinnas Suur-Karja tänava Ivo Nikkolo esinduskaupluses Ivo Nikkolo erikollektsiooni INdividuality, mis väljendab Ivo Nikkolo algupärast minimalismi ja puhast disainkäekirja kõige autentsemal viisil. 

Kollektsioon säilitab Ivo Nikkolo olemuse, kuid meelitab kandjat veelgi erilisemate kangaste ning põnevamate detailidega.  

Ivo Nikkolo INdividuality kollektsiooni disainikeel on inspireeritud spordist, täpsemalt tennisest – unikaalsetest disainidest õhkub tennisele ainuomast elegantsust ja klassikalist stiili. Kollektsioonile lisab põneva värviaktsendi praegu väga aktuaalne pronksjalt metalne toon. 

Ivo Nikkolo disaineri Britta Laumetsa sõnul on INdividuality kollektsioon loodud enesekindlale ja julgele naisele, kellele meeldib oma välimusega katsetada. «Kollektsiooni rõivad on omavahel lihtsalt kombineeritavad ja sobivad kandmiseks nii igapäevaselt kui ka pidulikematel hetkedel.»

Erikollektsiooni võtmeesemetest rääkides toob Laumets esile lühikese valge kleidi: «Selle kleidi puhul kohtuvad elegants ja sportlikkus ning tulemus on oma lihtsuses on väga stiilne, naiselik ja uudne.» Samuti viitab ta särkkleidile, mis on suvel tõeliselt tänuväärne rõivaese: «Lihtne, mugav ning trendikas valik – pronksivärvi detailidega särkkleiti võib kanda nii kleidina kui ka pika pluusina pükste peal.» 

Lisaks soovitab disainer tähelepanu pöörata T-särkidele, mida disainiti INdividuality kollektsiooni jaoks esmakordselt. «Kandes neid koos pronksivärvi volditud seelikuga on komplekt kindlasti silmapaistev ja moodne.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles