Mees jagab sookaaslastele õpetussõnu, kuidas veenda naisi rinnaoperatsioonile minema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Floridas elav 59-aastane Ivan LeCasque on veendunud, et tema suudab kõiki naisi veenda rinnaoperatsioonile minema. Nüüd on mees tekitanud palju furoori sellega, et koostas lausa väikese juhendi, kuidas ka sookaaslased saaksid oma naistele selgeks teha, et naised vajavad suuremaid rindu.

Juhendit, mis on saadaval LeCasque kodulehel, on juba müüdud üle 3500 eksemplari. LeCasque peab oma edu võtmeks seda, et ta suudab olla väga veenev, kirjutab Elite Daily.

Mehe praegune kallim, 47-aastane Victoria, on samuti lasknud oma rindu suurendada. Suhte alguses oli naise rinnakorvi suuruseks D, nüüd on tema rinnakorvi suurus lausa kaheksa numbri võrra kasvanud (USA mõõtude järgi K-korv, Euroopa mõõtude järgi HH). 

LeCasque on täheldanud järgmist: «Suured rinnad - loomulikud või opereeritud - on enamiku meeste silmis imekaunid. Need on ilusad ja inspireerivad kõige poeetilisemas mõttes ning need ergutavad meie emotsioone.»

Pole selgitatud, kas mehe kallim Victoria kannatab suurte rindade tõttu ka seljavalu käes. Pigem tundub, et naisel pole midagi selle vastu, et mees temaga sel moel manipuleerib. «Ma arvan, et see on vale, kui naine ei ürita oma mehe jaoks hea välja näha. Kui sinu mees eelistab näiteks blondiine, siis peaksid juuksed heledaks värvima. Kui talle meeldivad suuremad rinnad, siis miks mitte minna operatsioonile?» sõnas Victoria ühes intervjuus.

Videos selgitab LeCasque, miks talle suured rinnad meeldivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles