Kaalulangetusnippe maailma kõige kaunimatelt modellidelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gigi Hadid.
Gigi Hadid. Foto: SIPA/Scanpix

Paljud naised vaatavad sageli tippmodelle ja mõtlevad, et tahaksid nende moodi olla. Kui mõelda seksikale kehale ja veatule nahale, siis oskavad modellid Gigi Hadid, Miranda Kerr, Kendall Jenner ja Lily Aldridge teisi kahtlemata kadedaks ajada.

Esiteks tuleb tunnistada, et modellidel on head geenid, aga lisaks sellele paistavad nad teadvat ka salanippe, kuidas oma keha eest õigesti hoolt kanda, kirjutab Style Caster. Järgnevalt on välja toodud kõige kaunimate tippmodellide kaalulangetusnipid, mõni neist on väga loominguline, mõni kergelt hullumeelne.

1. Gigi Hadid: «Selleks, et heas vormis olla, toitu tervislikult; selleks, et tervet mõistust säilitada, luba endal aeg-ajalt patustada.»

2. Miranda Kerr: «Esimene samm on õigesti toituda. Kui võimalik, söön orgaanilist toitu. Ma toitun väga tervislikult, kuna tänu sellele on mul ka rohkem energiat. Ma armastan spinatit, avokaadot, brokolit ja teisi rohelisi köögivilju.»

3. Erin Heatherton: «Ma arvan, et parimad treeningud on jooga ja pilates, ma ise käin ka balletiharjutusi ja käin jõusaalis. Mulle meeldib treeningmasin, mis jäljendab kallakust üles kõndimist.»

4. Rosie Huntington-Whiteley: «Ma ei poolda trendikaid dieete, eelistan lihtsat toitumist. Kasvasin üles farmis, seega kui soovin organismi puhastada või lisakilodest vabaneda, siis toitun tervislikult või loobun süsivesikutest või küllastunud suhkrutest.»

5. Gisele Bündchen: «Tegelesin kung fuga veel kaks nädalat enne poja sündi. Kolm korda nädalas käisin joogatrennis.»

6. Lily Cole: «Mu enesetunne on kõige parem, kui väldin nisu, piimatooteid ja suhkrut, aga vahel teen ka mööndusi.»

7. Kendall Jenner: «Alustan tavaliselt päeva organismi puhastava teega. Päeva jooksul võin seda juua kuni 12 tassi.»

8. Adriana Lima: «Kõik saab alguse toitumisest. Ma jälgin hoolikalt portsjone ja teen trenni - töö ja laste kõrvalt on see aga üsna keeruline. Lemmiktrenniks on poksimine ja hüppenööriga hüppamine.»

9. Robyn Lawley: «Treeningu puhul meeldib mulle mitmeid erinevaid stiile proovida. Ma tahan tihti ka uusi asju katsetada ja viimasel ajal olen avastanud kick boxingu. See on väga lõbus, eriti seetõttu, et see on tegelikult päris raske.»

Robyn Lawley.
Robyn Lawley. Foto: BFA/David X Prutting/BFAnyc/Sipa USA

10. Natalia Vodianova: «Ainus dieet, mida olen elu jooksul proovinud, on veregrupidieet - olen seda nüüdseks viis aastat järginud. Parimad lepingud sõlmitakse nende modelliga, kes pooldavad tervislikku eluviisi - nende silmis on hoopis teine säde, mida pole võimalik teeselda.»

11. Behati Prinsloo: «Eelistan kiireid ja lihtsaid toite, kuid see ei tähenda, et valiksin kiirtoidu. Elan New Yorgis ja minu kodu lähedal on palju poode, mis pakuvad orgaanilist kaupa.»

12. Doutzen Kroes: «Ma tegelesin enne poksimisega ja jooksmisega, see aitas lihasmassi kasvatada. Pärast poja sündi võtsin ette balleti. See muudab sind nõtkeks, samamoodi nagu pilates. Üks asi, mida olen noorusest saadik teinud, on see, et ma tõmban alati oma kõhu sisse. Ma usun, et see on treeninud mu kõhulihaseid. Ma isegi ei mõtle enam sellele, see on sama loomulik kui näiteks autos sirge seljaga istumine. Ka autos istudes on võimalik trenni teha!»

13. Karlie Kloss: «Väga tähtis on treeningkava aeg-ajalt muuta, seega ma olen käinud paljudes erinevates trennides.»

14. Naomi Campbell: «Ma ei usu, et modellid peaksid end näljutama. Ma pole seda kunagi teinud ega plaani teha ka. Kõige rohkem energiat annab mahlapaast ja jooga ning pilatesega tegelemine.»

15. Freja Beha Erichsen: «Ma käin kaks korda nädalas eratreeneri juures, ma alustasin sellega umbes kuus kuud tagasi. Enne seda ei teinud ma üldse trenni. See on pigem tervise pärast - ma tahan ka 75. aastaselt olla suuteline oma kingapaelu siduma. Pealegi trenni tehes võin endale lubada neid toite ja jooke, mida soovin.»

16. Candice Swanepoel: «Ma tegelen poksimise ja pilatesega. Käin ka rannas jooksmas, see mõjub hästi kogu kehale.»

17. Chanel Iman: «Ma joon palju valgukokteile ja teen jõutrenni.»

18. Lily Aldridge: «Kui soovin paremas vormis olla, loobun tavaliselt veinist. Umbes nädal enne suuremat moe-show'd tarbin ka vähem soola.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles