Kuninglike naiste ilusaladused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana.
Printsess Diana. Foto: PATRICK RIVIERE/AFP

Kuninglikku perekonda kuuluvad naised teavad ilust nii mõndagi. Nende nägusid kujutatakse ju niivõrd paljudes ajakirjades ning meenetel, seetõttu nad peavad head välja nägema.

Elizabeth II
Elizabeth II Foto: Royalty/©2000 Credit:Topham Picturepoint

Marie Claire pani kirja kuninglike naiste väärtuslikud ilusaladused, mida tasuks järele proovida.

Kuninganna Elizabeth II

Kuninganna Elizabeth II on suur huulgepulgafänn, tema lemmik brändiks on Clarins. 1952. aastal toimunud tseremoonia tarbeks tellis kuninganna lausa eraldi huulepulgatooni, mis sobiks kokku tema kroonimisrüüga.

Kuninganna austab endiselt huulepulka ja on korduvalt jäänud pildile, kui on avalikus kohas huulemeiki värskendanud.

Kuninganna Victoria

Inglismaa endine kuninganna Victoria tõrjus ebameeldivaid lõhnu eemale sellega, et lõhnastas oma kindaid roosiõliga.

Grace Kelly
Grace Kelly Foto: Personalities/©2000 Credit:Topham Picturepoint

Monaco printsess Grace Kelly

Väidetavalt kasutas Grace Kelly väga palju kätekreemi, kuna teatavasti reedavad just käed inimese tegelikku vanust.

Marie Antoinette

Prantsusmaa endine kuninganna teadis üht kavalat nippi, kuidas oma näonaha eest hoolt kanda: tal oli spetsiaalse näomaski retsept. Muide, paljud prantslannad kasutavad seda maski tänapäevalgi.

Selle jaoks läheb tarvis: kaks teelusikat konjakit, 40 grammi piimapulbrit, üks munavalge ja ühe sidruni mahl. Konjak stimuleerib vereringet ja ahendab poore, samas kui munavalge parandab naharakke. Piimapulber aitab vähendada rasu ja sidrunimahl uhub näolt minema surnud naharakud.

Hertsoginna Catherine
Hertsoginna Catherine Foto: Fiona Hanson/AP

Printsess Diana

Meigikunstnik Mary Greenwell, kelle koostöö printsess Dianaga algas 1991. aastal, ütles, et tema veenis printsessi mitte kasutama sinist silmalainerit, kuna siniste silmadega ei sobi sinine meik.

Greenwelli sõnul tarbis Diana kõike mõõdukalt, et oma välimust kontrolli all hoida. Ent oli üks asi, ilma milleta Diana kunagi kodust ei lahkunud – ripsmetušš.

Cambridge’i hertsoginna Catherine

Kate Middletonil on mitmeid ilusaladusi, kuid üks tähtsamaid on vast see, et hertsoginna ei kuluta ilutoodetele suuri summasid. Näiteks armastab ta Nivea niisutavat kreemi, mille hinnaks on kõigest 6 eurot. Kate Middleton kasutab ka näiteks kibuvitsaõli, mis aitab ennetada kortsude teket.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles