Tüdruk, keda on Youtube'is miljard korda vaadatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maddie Ziegler.
Maddie Ziegler. Foto: Byron Purvis/SIPA/Byron Purvis/SIPA

12-aastaselt peavad paljud noored neiud vanematega võitlust, et saada kõrvaauke ja valmistuvad tormiliseks teismeliseeluks. Ent 12-aastase Pennsylvania tüdruku Maddie Ziegleri elu on sootuks teistsugune. 

Maddie Ziegler on juba ülemaailmselt tuntud staar, kellel on Instagramis kolm miljonit järgijat ja kes on üles astunud lauljanna Sia mitmes muusikavideos, mida on Youtube'i vahendusel vaadatud enam kui miljard korda, kirjutab Daily Mail.

Neli aastat tagasi oli Maddie veel tundmatu plikatirts, kes armastas tantsimist ja õppis põhikoolis. 2011. aastal pani ema Melissa tüdruku kirja aga tõsielusarja «Dance Moms». Sari keskendus noortele neidudele, kes olid Pennsylvanias asuva Abby Lee tantsustuudio õpilased. Nagu pealkiri viitab, astuvad sarjas üles ka neidude emad, kes sageli üritavad tüdrukuid teineteise vastu ässitada.

Tänu nimetatud sarjale jäi Maddie oma oskustega silma Austraalia popstaarile Siale, kes võttis neiuga Twitteri vahendusel ühendust ja uuris, kas ta oleks nõus Siaga koostööd tegema. Nüüdseks on Maddie üles astunud kolmes Sia videos: «Chandelier», «Elastic Heart» ja «Big Girls Cry». «Chandelier» on Youtube'is 17. läbi aegade enim vaatajaid kogunud muusikavideo (enam kui 712 miljonit vaatamist). 

Maddie ja Sia
Maddie ja Sia Foto: Jordan Strauss/AP

Maddie Ziegler on üles astunud ka Jimmy Kimmeli ja Ellen DeGenerese jutusaadetes, mis on üsna muljet avaldav saavutus neiu kohta, kes pole veel täisealisekski saanud. 

Maddiel on juba niivõrd palju fänne, et ta ei saa muretult poodigi minna ilma, et kiljuvad fännid sooviks temaga pilti teha või küsiks autogrammi. Tütre kaitseks palkas ema Melissa turvameeskonna, kes hoiavad perel ööpäev läbi silma peal. 

Maddie Ziegler
Maddie Ziegler Foto: Jason Merritt/AFP

«Ma ei tunne end enam normaalsena, kuna mind tuntakse tänaval pidevalt ära, isegi siis, kui ma lähen sõpradega jäätist ostma,» ütles Maddie ühes intervjuus. «Inimesed hulluvad ja see on kurnav.»

Nagu paljud teised lapsstaarid, on ka Maddie rääkinud sellest, et pidi enne täisealiseks saamist üles kasvama. Samal ajal, kui teised temaealised käivad koolis, teenib Maddie oma esinemistega raha. Ta on tunnistanud sedagi, et ei lähe teiste staaride juuresolekul endast välja, vaid käitub vaoshoitult, kuna nii on sobilik. «Mu ema on näiteks öelnud: issand jumal, lähme teeme tutvust Ariana Grandega. Ma vastasin talle: ema, päriselt?» rääkis noor neiu ja lisas, et tahab endast professionaalset muljet jätta, kuna ta on esineja nagu kõik teisedki. Maddie on olnud modelliks mitmetele rõivafirmadele ja astunud üles ajakirjades Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle ja Seventeen.

Tema ja ta õde, kes osaleb samuti sarjas «Dance Moms», ei käi koolis, vaid neid õpetatakse kodus. Kuigi paljud temaealised ei viitsi kodustele töödele kuigi palju tähelepanu pöörata, on Maddie öelnud, et ta tahab hästi õppida, kuna ei soovi olla «rumal tantsija». Lisaks tantsimisele on Maddie ka osav laulja ning naudib ka näitlemist.

Oma karjäärialaseid saavutusi hindab Maddie kümne palli süsteemis üheksaga, kuna ta leiab, et arenguks on veel ruumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles