Austraalia fotograaf sattus skandaali, sest nimetas klienti maailma kõige koledamaks pruudiks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: SCANPIX

Austraalia pulmafotograaf Lee Maxwell Judd kirjutas oma ametlikul Facebooki leheküljel värskelt avaldatud piltide juurde väga kummalise kommentaari, mis põhjustas suurt poleemikat.

Ashlea ja Daniel Howardi pulmapiltide alla kirjutas fotograaf allkirjaks: «Kõige koledam pruut, keda ma olen kunagi pildistanud,» lisades veel sinna juurde: «Vingus kogu aja.». Postitust troonis halvustava tooniga märksõna Bridezilla #1, mis viitab närvilise pruudi stereotüübile, vahendab The Independent. 

Kuigi fotograaf käis noorte pulma pildistamas juba veebruaris, ilmus postitus koos Ashlea ja Danieli pildiga Facebooki alles aprilli lõpus, vahetult pärast seda, kui noored olid esitanud fotode kättesaamise kohta kaebuse.

Proua Howard sai nähtust šoki, kuid ta pole ainus. Paljud Facebooki kasutajad olid pildi allkirja nähes väga ärritatud ja pulmafotograaf on sattunud pahameeletormi kätte. 

Vihaste kommentaaride ja avaliku huvi järel vabandas Judd, et tema Facebooki kontosse häkiti sisse ning tema ei ole postituse autor. See ei tundu aga usutav, sest kriitikutele vastab mees jätkuvalt väga õelalt, saates neid «tagasi vagunelamutesse» ja öeldes, et «vihkajatel» on «igavad, lootusetud ja mõttetud elud».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles