Galerii: Bastion ja Anne & Stiil esitlesid ühiselt loodud heategevuslikku rõivakollektsiooni

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üleeile esitleti Rocca Al Mare keskuse Bastioni kaupluses heategevuslikku rõivakollektsiooni «Cropped Rose», mis sündis armastatud moebrändi Bastioni loovmeeskonna ning ajakirja Anne & Stiil toimetuse koostööna.

Tegemist on naiseliku suverõivaste erikollektsiooniga, mis on suunatud elurõõmsale ja ilu väärtustavale naisele, kes teab, et maailm on loodud nautlemiseks – seda sümboliseeribki roosiaed, mis on kollektsiooni keskseks kujundiks. Kollektsiooni tootevalikust leiavad saabuvaks pidude hooajaks oma moelemmikud nii malbed naised kui ka julgema stiili austajad.

Erikollektsiooni värvigammas domineerivad lisaks energilistele õietoonidele elujõulised rohelised lehe- ja varretoonid ning ihuvärvi tasakaalustav beež. Disainidele lisavad unikaalsust Bastioni disainerite loodud digitaalsed printmustrid.

Kõrvuti professionaalsete modellidega astusid eile moelavale neli naist, kes osutusid väljavalituteks spetsiaalselt selle kollektsiooni modellide leidmiseks korraldatud modellikonkursil.

Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus näeb Bastioni klientidel ja ja Anne & Stiili lugejatel nii mõndagi ühist. «Nad mõlemad on särasilmsed, positiivse ellusuhtumise ja oma eluga hästi toime tulevad naised. Kui vaadata kollektsiooni värve, tegumoode ja mustreid, siis võib julgelt öelda, et naisi ootab ees üks tõeliselt särav ja rõõmus suvi,» sõnas Tiina Kruus.

15 protsenti kollektsiooni müügikasumist annetavad Bastion ja Ajakirjade Kirjastus heategevuseks – Toivo Tänavsuu poolt oma ema Hille Tänavsuu mälestuseks loodud vähiravi toetusfondile Kingitud Elu.

«Vaadates rõivakollektsiooni ning selle pastelseid, õrnu, helgeid ja elegantseid toone, siis sobituvad need hästi seda värvi emotsioonidega, mida vähiravifond Kingitud Elu tahab oma annetajate kaudu vähihaigetele ja nende lähedastele ellu tuua. Abivajajate jaoks oleme sageli viimane õlekõrs,» kommenteeris vähiravifondi Kingitud Elu juhataja ja asutaja Toivo Tänavsuu. 2014. aastal toetas vähiravifond kõiki abipalujaid – kokku panustati 11 vähihaige ravisse 72 000 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles