30 protsenti Tinderi kasutajatest on abielus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis tehtud katsed näitasid, et mobiiltelefonide elektromagnetkiirgus mõjutas umbes kolmandikku katses osalenutest.
Eestis tehtud katsed näitasid, et mobiiltelefonide elektromagnetkiirgus mõjutas umbes kolmandikku katses osalenutest. Foto: SCANPIX

Hiljuti viidi läbi uuring, millest selgus, et 30 protsenti populaarse tutvumisrakenduse Tinderi kasutajatest on abielus ja 12 protsenti püsisuhtes.

Uuringust ei selgunud, kas suhtes olevad inimesed otsivad Tinderi vahendusel armukest või inimest, kellega vahelduseks kolmekat proovida. Kuigi sellised näitajad on paljude Tinderi vallaliste kasutajate jaoks üllatavad, on Tinderi esindajad alati öelnud, et tegemist on enama kui pelgalt tutvumisrakendusega, kirjutab Elite Daily.

Tinderi esindaja kommenteeris: «Tinder on sotsiaalvõrgustik ja seda võib kasutada mitmel eesmärgil, mitte ainult kohtingute kokkuleppimiseks. Inimesed kasutavad Tinderit, et leida sõpru, laiendada oma suhtlusringi ja tutvuda uute inimestega näiteks reisil olles.»

Rakenduse tutvustuses seisab, et tegemist on tasuta teenusega, mis võimaldab tutvuda uute ja huvitavate inimestega enda ümber. Need, kes otsivad Tinderi vahendusel aga potentsiaalset kaaslast, peaksid arvestama, et võivad kokku juhtuda inimesega, kes on juba suhtes. 

Ajalehe The New York Times andmetel oli Tinderil 2014. aastal üle 50 miljoni kasutaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles