Gild uues kuues

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gildikolmik: (vasakult) Peep Vähi, Joan Hint ja Sten Karik, seljas oma 2014. aasta suvekollektsioon.
Gildikolmik: (vasakult) Peep Vähi, Joan Hint ja Sten Karik, seljas oma 2014. aasta suvekollektsioon. Foto: Reval Denim Guild

Absoluti ikoonilise erikujundusega pudeliümbrise disainisid esmakordselt eestlased: Sten Karik, Joan Hint ja Peep Vähi ehk Reval Denim Guild, meie kuumim teksa-, rätsepa- ja kübarakunstibränd, mis on ellu äratanud vana Tallinna gildimeistrite traditsioonid.

Kahevärviline teksakangas, millega Reval Denim Guildi kolmik paljude kollektsionääride huviobjekti, Absoluti pudeli rüütas, kuulub brändi viie aasta tagusesse algusaega. Toona kandis see veel nime MINU ja pühendus ainult teksastele, siiski väga erilistele.

Esimesed püksid vormiti Itaalia indigosinisest, paksema kiu ja raskema koega teksakangast, mille omaks kandmine ja vormimine on teekond omaette – kuid see meeldib gildi julgetele, karakteriga kundedele tänaseni. Ja mitte ainult Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles