Pildid: Hispaania bränd Pedro del Hierro esitles moehommikul kevadsuvist kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hispaania kvaliteetbränd Pedro del Hierro esitles oma kevadsuvist kollektsiooni. Viru Keskuse kaupluses toimunud üritust külastas lisaks moemeediale ka Hispaania suursaadik Fernando García Casas koos abikaasaga.

Eksklusiivsel moehommikul esitles Perdo del Hierro kauplusesse jõudnud nii naiste kui ka meeste kevadsuvist kollektsiooni. Selgi hooajal on Pedro del Hierro brändil õnnestunud ühendada hispaania kõrgmoe traditsioonid hooajaliste rahvusvaheliste moetrendidega. Pedro del Hierro bränd on tuntud väga kvaliteetsete materjalide ja teostuse poolest. Kevadsuvisest kollektsioonist leiab naturaalset siidi, lina ja puuvilla. Pedro del Hierro kaupluse teeb Eestis eriliseks ka asjaolu, et siit leitavad tooted on müügil täpselt sama hinnaga kui brändi kodumaal Hispaanias.

Üritusel olid kohal Pedro del Hierro kaubamärgi austajad, moemeedia ning Hispaania suursaadik Eestis Fernando García Casas koos abikaasa proua Ángeles Cano Fernándezega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles