Lihtne nipp, mis muudab iga seksiasendi paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tähistame sünnipäeva! Postimehe naisteportaal sai kümneaastaseks ning sel puhul otsisime välja lood, mis on läbi aegade enim meie lugejaid kõnetanud. See artikkel ilmus esimest korda 5. mail 2015.

Selleks, et seks oleks nauditav, ei pea eksperimenteerima erinevates asendites ega oma keha ebaloomulikult väänama. Seksuaalnõustaja Pamela Listeri sõnul piisab sellest, kui teha vaagnapõhjalihaste harjutusi. Tänu neile lihtsatele harjutustele muutub seks nii sinu kui su partneri jaoks nauditavamaks, kirjutab RedBook Magazine.

Eelnevalt on vaagnapõhjalihaste ehk Kegeli harjutusi soovitatud naistele, kes on lapse sünnitanud, kuna need aitavad lõtvunud lihaseid tugevamaks muuta. Nüüd soovitavad eksperdid neid harjutusi aga kõigile naistele, kuna see on hea moodus voodielu parandamiseks. 

Listeri sõnul tuleks harjutusi teha mehe liigutustega samas rütmis, kuna siis on kliitori stimulatsioon kõige tugevam ja side sinu ning partneri vahel on samuti tugevam. 

Pole vahet, millist seksiasendit sa eelistad, proovi vahekorra jooksul Kegeli harjutusi teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles