Naised paljastavad suurimad saladused, mida nad on kallima eest varjanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi me võime oma partnereid väga armastada, on teatud asjad, mida me nendega siiski ei jaga. Armusuhtes peaks ausus olema olulisel kohal, kuid vahel juhtub nii, et elu segab vahele. Olgu tegemist rahamurede või juriidiliste probleemidega, teatud asju ei soovita kallimaga jagada.

YourTango uuris viielt naiselt, mida on nemad oma kallima eest varjanud.

Ulakad unenäod

«Ma ei usu, et me oleme abikaasaga suuri asju teineteise eest varjanud. Vahel on juhtunud, et ma pole tunnistanud, kui palju raha mul poes kulus või mõnikord on mees salaja raha kogunud, et mind reisile viia. Ma olen tema eest aga varjanud oma unenägusid ja ma olen kindel, et tema on sama teinud. Unenägusid ei saa kontrollida, seega milleks rääkida mehele, et veetsin öö Gerard Butleri seltsis?» rääkis üks naine.

Juriidilised probleemid

«Ma ei näe mingit põhjust, miks ma peaksin rääkima mehele asjadest, mis temasse ei puutu. Ilmselt ei saa ma samamoodi mõelda siis, kui oleme abiellunud, aga hetkel on meie pangaarved eraldi ja oma juriidilisi probleeme ma mehe õlule ei lükka,» sõnas teine naine.

Sissetulek

Kolmas naine tunnistas, et kooselu alguses valetas tema mehele oma sissetuleku kohta, sest ta tahtis, et tal jääks veidike raha poodlemise jaoks. «Hiljuti soetasime aga maja ja pidin mehele oma tegeliku sissetuleku üles tunnistama. Ta suhtus sellesse rahulikult, kuid ma poleks pidanud siiski valetama,» nentis naine.

Minevik

«Meil pole palju saladusi - peamiselt saladuses hoitud sünnipäevaüllatused, -peod ja -kingid - ei midagi suurt ega üllatavat. Ent kõige suurem saladus minu poolt on ilmselt see, et ma suhtlen endiselt oma eksiga: minu eelmise suure armastusega enne mu abikaasat. Ma kardan, et abikaasa läheks endast välja, kui saaks sellest teada,» lausus naine.

Truudusetus

Viies naine sõnas, et tema mehe suurim saladus oli see, et ta pettis naist. «Minu saladuseks oli aga see, et ma varjasin tema eest meie ülihalba majanduslikku seisu. Ühel päeval viidi aga meie auto ära, mees arvas, et see oli varastatud ja ma pidin talle tunnistama, et asi pole päris nii,» ütles naine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles