Pildid ja video: Marimo esitles helget kevadsuvist rõivakollektsiooni

Linda Pärn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisel mail kogunes üle 350 moegurmaani Telliskivi Loomelinnakusse, kus Vabal Laval toimus Marimo kevadsuvise kollektsiooni «Morning Star» esitlus. 

Esitluse järgselt ootas külastajaid ka showroom, kus oma uute kollektsioonide ja toodetega olid esindatud moebrändi koostööpartnerid. Nii oli lisaks Marimo värskele kollektsioonile võimalik tutvuda lähemalt ka Kadri Kruusi uue kollektsiooniga «Spring Is In The Air», Ettel Poobus Jewellery luksuslike käsitööehetega. 

Foto: Arno Mikkor

Brändi disaineri Mariliis Soobardi sõnul tegi rõõmu see, et aasta-aastalt aina ambitsioonikamalt ette võetud kollektsiooniesitlusele niivõrd palju huvilisi kohale tuli. «Mariomo sõprade ja fännide pere on iga kollektsiooniga kasvanud ning see on ka põhjus, miks me julgeme oma esitlusi nii suurelt ette võtta – seniste ja tulevaste klientide head sõnad on need, mis annavad jõudu aina rohkem pingutada,» märkis Soobard.

Foto: Arno Mikkor

Käsitööna valminud kollektsioonis «Morning Star» on materjalidest peamiselt kasutusel puuvillad ja täissiidid ning värvidest domineerivad valge, lavendlililla, kollane, beež ja must. Soobardi sõnul kannab «Morning Star» endas samu  väärtusi, nagu Marimo senised kollektsioonid, pakkudes mitmeti kombineeritavaid ja kvaliteetseid rõivaid iseseisvale ja enesekindlale naisele. «Tore oli ka see, et seekordse kollektsiooni suurimaks inspiratsiooniks olnud rahu ja armastust täis suvehommikute emotsioon kandus ka esitlusel käinutele edasi – teame juba vähemalt kolme inimest, kes kollektsioonist endale suveks pulmakleidi leidsid,» lisas Soobard.

Foto: Arno Mikkor

Esitluse eel pakkus visuaalset võrratust tantsutrupp «Ilmatud». Modellide soengud sättis ghd, meike tegi Make Up Store ning sukkade ja kingade eest hoolitsesid Sokisahtel ja Vivian Vau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles