Ö-s on Saaremaad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks kokka: Ranno Paukson (vasakul) ja Martin Meikas, kes juhivad Ö ja Kahe Koka ühist kööki.
Kaks kokka: Ranno Paukson (vasakul) ja Martin Meikas, kes juhivad Ö ja Kahe Koka ühist kööki. Foto: Johannes Hõimoja

Arter jätkab lugudeseeriat, kus Eesti 50 parima restorani nimistu esikümne kokad tutvustavad oma maitse-eelistusi. Seekord on järg kuuenda käes: üles astub restoran Ö ühes oma peakokkade Ranno Pauksoni ja Martin Meikasega.

Esimeses Eesti 50 parema restorani edetabelis 2008. aastal oli Ö esimesel kohal. Ka teises koguti peakoka Roman Zaštšerinski juhtimisel maksimumhinded ja oldi veel jupp aega teistele suunanäitajaks. Siis vajus Ö pikka Okasroosikese unne, et läinud kevadel kahe saarlasest koka, Ranno Pauksoni ja Martin Meikase käe all üles ärgata. Vähem kui aastaga jõuti modernset põhjamaist joont ja kohalikke maitseid ühendava köögiga tagasi tippude sekka.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles