Naised, kel iga päev on nagu karneval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karneval tuli linna ehk igapäevane litrisadu: Eliise-Brigita (vasakul) – turban vanast sallist, litterjakk Tallinna vintage-laadalt, samettopp ümber õmmeldud sametkleidist, teksad keldrikaltsukast, California vintage-kõrvarõngad ja Converse’i tossud Fankadelikust; Liisa-Chrislin – lemmikbändi Die Antwoodi T-särk kontserdilt, retuusid ja kingad sõpradelt, ehted Fankadelikust, kaelaehe India mustlastelt.
Karneval tuli linna ehk igapäevane litrisadu: Eliise-Brigita (vasakul) – turban vanast sallist, litterjakk Tallinna vintage-laadalt, samettopp ümber õmmeldud sametkleidist, teksad keldrikaltsukast, California vintage-kõrvarõngad ja Converse’i tossud Fankadelikust; Liisa-Chrislin – lemmikbändi Die Antwoodi T-särk kontserdilt, retuusid ja kingad sõpradelt, ehted Fankadelikust, kaelaehe India mustlastelt. Foto: Liis Treimann

«Riietumist ei tasu liiga tõsiselt võtta,» kuulutavad Fankadeliku vintage-poe esitüdrukud Liisa-Chrislin Saleh ja Eliise-Brigita Mõisamaa, kelle riidekappide stiilikirjut sisu Arter nädalapäevad enne Tallinna vintage-laata uudistas.   

Kui põikate läinud aegade moepärlite jahil Fankadeliku vintage-poodi, ütlevad teile tõenäoliselt ebaeestlaslikult rõõmsa ja avala «tere» sealsed niminäod Liisa-Chrislin Saleh või Eliise-Brigita Mõisamaa või mõlemad korraga.   

Tavapäraste määratluste järgi nagu minimalist või romantik või trendikütt oleks nende kahe riietumisstiili võimatu kirjeldada, sest selles on möödunud kümnendite rokki, poppi, hipit, grunget, gootit, boheemi, elegantsi. Nõid Voldemorti sünkjad mustad rüüd, 50ndate ultranaiselikud siluetid, India mustlasnaise vöö ja 80ndate lopsakad kõrvarõngad ühes kapis – miks ka mitte?! Eriti veel siis, kui loomupärase andega suudetakse seda kõike selga segada ja välja kanda säärase jalustrabava stiilide sümfooniana, mis võib pöörata vintage-usku ka kõige virilama retroskeptiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles