12 asja, mida tuleb oodata mehel, kes on valinud omale tugeva naise

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui mees on leidnud enda kõrvale naise, kes on küps ja vaimult tugev, on tal suurepärane võimalus oma naiselt nii mõndagi õppida. 

Asu kohe asja kallale. Kui sul on mingeid probleeme, siis ära keeruta ja ole otsekohene. Sest arvesta, et tema sinuga on. Ta oskab probleeme lahendada ja ta tahab, et sa oleksid temaga samal lainel. Kui eeldad, et ta hakkab probleeme ilustama või maha salgama, siis ootab sind ees karm tõde, kirjutab Huff Post.

Ära eelda, et talle piisab suhtlemiseks vaid tekstisõnumitest. Tugev naine on väga hea suhtleja ja sõnumite toksimisest talle ei piisa. Loomulikult võib tallegi meeldida, kui saadad talle tööpäeva jooksul paar sõnumit, aga peamine suhtlus peab toimuma kas telefoni teel või näost näkku.

Suhtemängud jäta ukse taha. Tugevale naisele ei avalda muljet lapsikud mängud, mis mõne teise puhul võivad edukaks osutuda. Kui mõtled, et postitad Facebooki pilte, kus oled koos teiste naistega, selleks, et teda armukadedaks muuta, siis võid kindel olla, et see plaan veab alt. Tugev naine ei ole armukade, sest ta on piisavalt enesekindel, et teada, mis või kes on tema aega väärt. Kui ta pühendab end sulle, eeldab ta sinult sama ja mänge ei talu.

Tühja loba pole oodata. Tugevad ja küpsed naised on sõnakad, kirglikud ja haritud. Nad vestlevad päris teemadel ja nende arvamust ei maksa pidada tühiseks. Isegi kui nad vaatavad puhkehetkedel seebikaid, pole tarvis arvata, et see nende mõtlemisvõimet peegeldaks. Kui tahad tema tähelepanu, pead oskama sisukalt vestelda. 

Ära ole otsustusvõimetu. Tugev naine on harjunud otsustama ja suure tõenäosusega peab ta ka oma tööd tehes puutuma kokku ebalevate ja nõrkade inimestega, kes teda väsitavad. Ära arva, et teda kütkestab see, kui oled õhtuste plaanide suhtes kõhklev. Talle meeldib, kui oled plaani läbi mõelnud ja julged otsustada.

Ära eelda, et võid teda lugupidamatult kohelda. Mitte ühtegi naist ei või. Tänapäeva naised on julged, enesekindlad, ja teavad, mida tahavad. Kohe kindlasti ei taha nad endale meest, kes neid ei austa.

Arvesta, et pead oma tegude eest vastutama. Ja seda ka siis, kui tema ei ole asjasse segatud.

Tugev naine mõjub ka mehele motiveerivalt. Tal on elus omad eesmärgid ja unistused. Kui sina oled mees, kelle ta on oma kõrvale valinud, nakatab ta sindki oma ambitsioonika loomusega. Tugeva naise näol on sul kogu eluks suurepärane partner, kes on sinuga võrdne ja keda võid usaldada.

Võid kindel olla, et ta pühendub sulle kogu hingega. Tugev naine on truu ja aus. Ta eeldab seda ka sinult ning vastab sellise kirglikkusega, nagu ta suhtub ka kõigesse muusse oma elus. Iseseisvast naisest usaldusväärsemat on raske leida, sest ta valib ise, mida ta oma elus tahab ning oskab seda ka hinnata ja hoida.

Oota uusi kogemusi. Ta elas oma elu täiel rinnal juba ammu enne seda, kui sind kohtas. Sel teel on tal külge jäänud nii mõnigi põnev hobi või huvi ja tal on ainulaadseid kogemusi. Veelgi enam - tal on tulevikuks palju plaane ja ta tahab neid uusi kogemusi hankida koos sinuga.

Iga päev on eriline. Tugeva naise kõrval ei hakka sul igav. Ta on alati tegudel ja kui ta ka puhkab diivanil lösutades, võib ta ühtäkki välja tulle pöörase plaaniga nädalavahetuseks kuhugi kaugele sõita. Samas, kui sa teed ise plaane, siis võid oodata, et ta tahab sõna sekka öelda.

Tugeva naisega tasub abielluda. Kuna ta on niivõrd motiveeritud, ambitsioonikas ja tark, on temaga hea koos oma elu üles ehitada. Temaga on mõnus tulevikku planeerida, sest ta on valmis sinu kõrval seisma ka rasketel aegadel ja ta ei karda tulemuste nimel vaeva näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles