Lugeja kirjutab: kardan meestele kergeks saagiks langeda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Postimehe naisteportaali lugeja kirjutab, et on pettunud kaaslaseotsingus, sest tundub, et mehed hindavad rohkem pealiskaudseid suhteid ja tüdruku välimust kui armastust ja head klappi.

Olen küll veel küllalt noor ja elukogenematu noor naine, aga kogemusi vastassugupoolega on küll ja veel. Minu üks suurimaid hirme, mis paljudele naljakana tundub, on see, et minust saab naine, keda mehed lihtsalt ära kasutama hakkavad. Ehk ühesõnaga, meeleheitlikult armastust otsiv inimene, kes pakub meestele seda, mida neil vaja - poolenisti libu. 

Mind häirib kohutavalt tänapäevane tibikultuur. Neiud peavad ühiskonna survel olema võimalikult seksikad. Instagramis ringi tuhlates jääb mulle silma sadu pilte teismelistest tüdrukutest ja peaaegu kolmekümnestest naisterahvastest, mis eriti originaalsuse poolest ei hiilga. Mida vähem riideid, mida kelmikam pilk ja ahvatlevam poos, mida siledam, pruunim ja pringim nahk, mida rohkem naba, tagumikku ja rindu, seda parem! Seda rohkem mehepoegi nende ümber tiirutab! Ja mehed on ju kiimakotid, eks ole, sest loodus on nii paika pannud - mehed armastavad silmadega, nii et paljastage aina rohkem. Ja ärge unustage neid pidusid, kus kanepit rullitakse ja kust tulles kuulutatakse uhkelt linna peal, mitu meest seekord sisse mahtus.

Teine asi, mis jätab väga vale mulje, on seks teleriekraanil. Olgu, kirglik suudlemine ja väike nahistamine filmides ja sarjades tegelaste vahel, kes üksteist hindavad ja armastavad, mind ei riiva, aga kui päevast päeva tambitakse inimeste, eriti noorte, ajudesse, et suhtes on seksuaalvahekord primaarne ja kõige tähtsam armastuse osa, siis ajab juba vihaseks küll. Mul on käputäis alaealisi tuttavaid, kes kardavad kohutavalt tulevikku, sest neil on liiga väiksed rinnad või meheau, nad ei tea, kas vastassugupool eelistab karvutut bikiinipiirkonda ja kas esimesel korral peab kohe meeletut mõnu tundma. Sest telekas ju on kõik nii täiuslik. Seksist on saanud kõige tähtsam suhte osa, ilma selleta ei toimivat enam ükski õige armulugu.

Ma ei usu hästi, et absoluutselt kõik mehed on tiirased olendid, kel on vaja piisavalt tihti oma seemet väljutada, aga mina olen just sellistega kokku puutunud. Noormehedki on arutult tibikultuuriga kaasa läinud ja otsivad enda kõrvale täiuslikkust ja ilusat keha. Olin suhtes sellisega, kellega nädal pärast esimest suudlust voodisse läksin, sest oma naiivsuses lootsin, et nii saan meievahelised tunded tugevamaks muuta. Aga tutkit. Ta sai, mis tahtis, ning nähes minus nõrkust tema vastu, kasutas ta seda ära. Selgus, et olin hoopis ise kõigest valesti aru saanud. Nüüd, aasta hiljem, teatas ta mulle, et on suhtes. Palju õnne, head voodielu sulle!

Sellepärast ma kardangi, et olen valedele meestele kergeks saagiks. Ma vajan armastust, aga selle asemel saan head seksi. Mulle sellest ei piisa. Ma tahan enda kõrvale kedagi, kes armastaks kogu komplekti. Kes armastaks mind silmade, kõrvade, ajudega ja kes seaks suhtes esikohale hoopis midagi muud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles