Alaealised õed teenivad YouTube'is kokandusvideotega üllatavaid summasid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashlee ja Charli.
Ashlee ja Charli. Foto: Kuvatõmmis videost

Austraalias elavad kaks imearmsat õde, kes armastavad üle kõige koos süüa teha. Eriliseks teeb asja aga see, et tegemist on 9- ja 6-aastaste õdedega, kelle söögitegemist saab YouTube'i vahendusel jälgida.

Charli's Crafty Kitchen on YouTube'i kanal, mis loodi 2012. aastal. Kanali staarideks on Charli ja tema õde Ashlee, kes sel ajal olid vastavalt 6- ja 3-aastased, kirjutab Elite Daily.

2015. aasta märtsikuu seisuga oli kanalit vaadatud enam kui 29  miljonit korda ja kinnitamata andmetel on see kanal noortele kokandushuvilistele kõvasti raha sisse toonud (väidetavalt on summad lausa kuuekohalised).

Paljude jaoks on see aga üllatav, sest kui vaadata Charli's Crafty Kitcheni videoid, on näha, et tegemist on täiesti tavaliste videotega, kus kaks väikest neiut kaunistavad tassikooke ja teevad muid maiustusi. 

Vaata ise!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles