11 lõbusat fakti rindade kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõigil naistel on rinnad, aga kas kõik naised teavad ka seda, milleks rinnad võimelised on või kuidas neid õigesti hooldada? Teadlikkuse tõstmiseks pani Cosmopolitan.com kirja 11 fakti, mida naised võiksid rindadest teada.

1. Teised naised vaatavad sageli su rindu. Teadlased on kindlaks teinud, et meestele meeldib naiste rindu vaadata, kuid teiste naiste rinnad ei jätta naisi ennastki külmaks. 

2. Tõenäoliselt kannad sa vales suuruses rinnahoidjat. Me kõik oleme seda korduvalt kuulnud, kuid hinnanguliselt kaheksa naist kümnest kannavad vales suuruses rinnahoidjat. Vale rinnahoidja kandmine tähendab seda, et su rinnad pole õigesti toestatud ja ka nende välimus ei pruugi rõivaste all kõige kaunim olla. Vale rinnahoidja võib tekitada ka selja- ja õlaprobleeme.

3. Su nibud on suutelised orgasmi tekitama. Nibude stimuleerimise ajal vallandub ajus oksütotsiin, mille tulemusel tõmbub tupp kokku ja mis võib omakorda viia orgasmini.

4. Nibudel on neli erinevat tüüpi. Kas sinu nibud on normaalsed, lamedad, pundunud või seespidised?

5. Rindadel olev nahk muutub kiiremini kuivaks kui ülejäänud kehal olev nahk. Su rinnad venisid puberteedi ajal välja, seega on neil õhem nahk kui ülejäänud kehal. Tänu sellele võib rindadel olev nahk ka kiiremini kuivaks muutuda. Pea meeles, et ka rinnad vajavad aeg-ajalt niisutavat kreemi.

6. Kuuel protsendil inimestest on üks lisanibu. Kuulsatest inimestest on näiteks lauljanna Lily Allen tunnistanud, et temal on kolm nibu.

7. Rindade suurus muutub pidevalt. Menstruatsioonitsükli jooksul võib rindade suurus lausa terve korvi võrra muutuda. See on hea uudis neile naistele, kes armastavad oma dekolteed paljastada.

8. On kindlaks tehtud, et iga päev toodetakse üle nelja miljoni uue rinnahoidja.

9. Mehed, kes eelistavad suuremate rindadega naisi, ei pruugi olla majanduslikult kindlustatud. 2013. aastal tehtud uuring näitas, et suuremate rindadega naisi eelistavad pigem mehed, keda võib majanduslikus mõttes lausa vaesteks pidada. Teadlaste sõnul on asi selles, et suuremates rindades nähakse suurmaid võimalusi.

10. Rinnad võivad kaaluda kuni üheksa kilogrammi. Tavaline rinnahoidja on loodud nii, et see suudaks toetada kuni üheksa kilogrammi kaaluvaid rindu. Pole siis mingi ime, et rindade kohta öeldakse mõnikord «arbuusid».

11. Kõhuli magamine võib aja jooksul muuta rindade kuju. Kui armastad kõhuli magada, peaksid rindade alla lisatoetuseks padja panema. Sel viisil on sul endal mugavam ja rindade kuju jääb samaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles