Kuulsad naised, kel on olnud suhteid nii naiste kui meestega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp ja Amber Heard.
Johnny Depp ja Amber Heard. Foto: XPOSURE

Enne, kui lauljanna Fergie abiellus näitleja Josh Duhameliga, oli tal intiimseid suhteid nii meeste kui naistega. «Ma olen Joshiga algusest peale väga aus olnud. Arvan, et naised on ilusad ja ma ei häbene, et olen naistega koos väga hästi aega veetnud,» sõnas Fergie avameelselt.

Lisaks Fergiele on veel mitmeid kuulsusi, kel on olnud suhteid nii naiste kui meestega, kirjutab YourTango.

  • Cara Delevingne

Modell Cara Delevingne pole kunagi kinnitanud, et ta on biseksuaal, kuid ta pole varjanud seda, et on olnud suhetes nii naiste kui meestega (teiste seas näiteks Harry Stylesi ja Michelle Rodriguezega). Kui modellilt 2014. aastal seksuaalsuse kohta küsiti, vastas ta: «Ma arvan, et see on miski, mida inimesed ei peaks kartma. Ma olen noor, ma lõbutsen, ma ei taha teeselda, et olen keegi, kes ma pole... Seega ma eriti ei hooli sellest. Inimesed võivad arvata, mida soovivad, aga minul on lihtsalt lõbus.»

Cara Delevingne
Cara Delevingne Foto: TIZIANA FABI/AFP
  • Gillian Anderson

Müstilisest seriaalist «Salatoimikud» tuntud näitlejanna Gillian Anderson on tunnistanud, et oli keskkooli ajal suhtes neiuga. «Olin keskkooli ajal pikka aega suhtes tüdrukuga ja pärast seda olin suhtes rokkariga, kes oli narkosõltlane... Ma olen nüüd piisavalt vana, et julgen neist asjadest kõva häälega rääkida,» sõnas naine. 

Gillian Anderson
Gillian Anderson Foto: SCANPIX
  • Evan Rachel Wood

Näitlejanna Evan Rachel Wood tunnistas 2012. aastal Twitteris, et on biseksuaal. «Biseksuaalsus on suur osa sellest, kes ma tegelikult olen; see on nii olnud kogu mu elu... Olen ausalt olnud armunud nii mehesse kui naisesse. Ma ei tea, kuidas keegi soovib seda nimetada, aga nii need asjad lihtsalt on,» kirjutas ta.

Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood Foto: SCANPIX
  • Fergie

Nagu eelpool mainitud, on Fergie olnud suhtes ka naistega ja ta ei häbene seda. «Probleem on aga selles, et ma armastan ka mehi. See, et mulle meeldivad ka naised, ei tähenda, et ma petaksin oma abikaasat,» on naine antud teema kohta öelnud.

Fergie
Fergie Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
  • Megan Mullally

Seriaalis «Will ja Grace» tuntud Megan Mullally on mitmes intervjuus öelnud, et tema arvates on kõik inimesed biseksuaalid. «Ma pean end biseksuaaliks ja ma usun, et kõik inimesed on oma sisimas tegelikult biseksuaalid,» on näitlejanna veendunud.

Megan Mullally
Megan Mullally Foto: LONEY Francis/LONEY Francis/ArenaPAL
  • Amber Heard

Amber Heard on praegu küll abielus tuntud näitleja Johnny Deppiga, kuid 2010. aastal tunnistas nooruke näitlejanna, et on olnud suhtes nii meeste kui naistega. «Ma ei sildista end üht- või teistmoodi. Ma olen olnud edukates suhetes nii meeste kui naistega. Armastus ei küsi sugu, oluline on inimene ise,» ütles Heard.

Amber Heard
Amber Heard Foto: BFA/Benjamin Lozovsky/BFAnyc/Sipa US
  • Vanessa Carlton

Vanessa Carlton, kes aastaid tagasi sai tuntuks lauluga «A Thousand Miles», ütles 2010. aastal üritusel Nashville Pride: «Ma pole seda kunagi enne tunnistanud, aga kuna me oleme kõik siin ja naudime elu nii, nagu peaksime tegema iga päev, tahan öelda, et olen uhke biseksuaalne naine.»

Vanessa Carlton
Vanessa Carlton Foto: Peter Kramer/AP
  • Megan Fox

Mexan Fox tunnistas 2011. aastal, et on biseksuaal. Varem oli naine ühes intervjuus öelnud, et ta armus kunagi ühte striptiisitari ja et Olivia Wilde on tema arvates väga seksikas. «Ma ei kahtle selles, et olen biseksuaal. Ent samas olen ka natuke silmakirjalik: ma ei läheks kunagi välja naisega, kes on samuti biseksuaal, kuna see tähendaks, et ta on maganud ka meestega ja mehed on niivõrd räpased, et ma ei tunneks selle naise vastu mingit tõmmet,» ütles Fox.

Megan Fox
Megan Fox Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
  • Azealia Banks

Kui räppar Azealia Banksilt küsiti paar aastat tagasi, kuidas ta suhtub oma geidest fännidesse, vastas naine, et ta ise on biseksuaal. 

Azealia Banks
Azealia Banks Foto: Rich Fury/AP
  • Snooki

Tõsielusarjast «Jersey Shore» tuntud Nicole «Snooki» Polizzi on samuti üks neist naistest, kes lisaks meestele tunneb huvi ka naiste vastu. «Ma pean ennast biseksuaaliks. Ma olen naistega eksperimenteerinud. Aga ma ei saaks naisega kunagi suhtes olla, sest mulle meeldivad mehed rohkem. Ma olen lihtsalt katsetanud,» selgitas ta.

Snooki
Snooki Foto: SCANPIX
  • Drew Barrymore

2003. aastal kinnitas näitlejanna Drew Barrymore, et on voodit jaganud mitme naissoost partneriga. «Ma armastan naisekeha. Minu arvates näevad kaks naist koos väga ilusad välja, samamoodi on ilusad koos ka mees ja naine. Naisega koos olemine on justkui iseenda keha avastamine, kuid sa teed seda läbi kellegi teise,» ütles Barrymore.

Drew Barrymore
Drew Barrymore Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
  • Lady Gaga

Lauljanna Lady Gaga ütles 2009. aastal antud intervjuus, et laul «Poker Face» räägib tema biseksuaalsusest. Ent leidus neid, kes kahtlesid lauljanna sõnades, mille peale ta vastas: «Teate, mis? Ma ei valeta, kui ma ütlen, et olen biseksuaal ja mulle meeldivad ka naised. Kõik, kes arvavad, et tegemist on reklaamitrikiga, eksivad. Selline olen ma alati olnud ja olen ka edaspidi.»

Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX
  • Kesha

Lauljanna Kesha on intervjuudes korduvalt öelnud, et ei soovi nimetada end geiks ega heteroks, sest «talle lihtsalt meeldivad inimesed». «Ma ei armasta vaid mehi, ma armastan inimesi.»

Kesha
Kesha Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS
  • Amber Rose

Modell ja näitleja Amber Rose ei varja, et talle pakuvad huvi mõlemast soost inimesed. «Ma olen oma seksuaalsuse suhtes alati väga avameelne olnud. Ma võin armuda nii naisesse kui mehesse. Ma leian, et kõik inimesed on ilusad,» ütles naine.

Amber Rose
Amber Rose Foto: Amber Rose / Instagram
  • Cynthia Nixon

«Seksi ja linna» staar Cynthia Nixon abiellus 2012. aastal oma tüdruksõbra Christine Marinoniga. Paljud on arvamusel, et Nixon on lesbi, kuid naine on ise öelnud, et mehed ei jäta teda sugugi külmaks. Samas on naine öelnud, et ei kasuta oma seksuaalsusest rääkides üht ega teist nimetust.

Cynthia Nixon
Cynthia Nixon Foto: Evan Agostini/AP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles