Viit tüüpi supermehed, kes võidavad naiste tähelepanu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Gosling ja Emma Stone filmis «Rumal pöörane armastus».
Ryan Gosling ja Emma Stone filmis «Rumal pöörane armastus». Foto: Ben Glass/AP

Noored poisid unistavad sageli sellest, et kui nemad kasvavad suureks, saavad neist superkangelased. Tuleb tõdeda, et paljudele meestele avaldavad superkangelased ka täiskasvanuna muljet, kuidas muidu selgitada neid mehiseid masse, mis alati kinode poole rühivad, kui mõni uus Ämblikmehe või Raudmehe film on välja tulnud.

Aga kas seda saab meestele pahaks panna? Kas poleks mitte lahe, kui mehel olekski salajane identiteet? Tegelikult pole see ju pelgalt fantaasia, kuna iga mehe rinnalt võib leida märkamatu S-tähe, mis viitab mõnele tema varjatud andele. See, mida S-täht sümboliseerib, on juba individuaalne ja sõltub mehest endast, kirjutab YourTango.

Järgnevalt on kirja pandud viis supermehe tüüpi, kes naistele kahtlemata huvi pakuvad.

1. Lihtne Supermees

Ta on traditsiooniline, tugev ja vaikne mees. Ta peab end «oma kindluse kuningaks» ja talle sobib naine, kes temale kuuletub ja kes on hea meelega koduperenaine. Ta võib emotsionaalselt olla eemalehoidev, kuid temast õhkub ürgset ja mehist seksuaalsust, mis on paljude naiste jaoks vastupandamatu. 

2. Tundlik Supermees

Tema on esimese Supermehe täielik vastand. Ta on emotsionaalselt väga väljendusrikas, seksuaalses mõttes hoolib ta partneri tunnetest ja soovidest väga ning suhtes on mõlemad partnerid tema silmis võrdsed. Naistele meeldib see mees, kuna ta on armas ja turvaline; samas satuvad seda tüüpi mehed sageli «sõbratsooni», kuna nad võivad olla memmepojad ja liiga arglikud. 

Leonardo DiCaprio filmis «Wall Streeti hunt»
Leonardo DiCaprio filmis «Wall Streeti hunt» Foto: Mary Cybulski/AP

3. Edukas Supermees

Kui tahad selget kujutluspilti sellest mehest, mõtle Leonardo DiCaprio tegelaskujule filmis «Wall Streeti hunt». See mees on sihikindel, materialistlike väärtushinnangutega, võistlushimuline ja halastamatu. Tema edu tõmbab naisi ligi, kuid targemad naised taipavad kiirelt, et selle mehe üks ja ainus armastus on raha. 

4. Seksikas Supermees

Ta on sujuv, taibukas ja sarmikas. Ta oskab «mängida». Mõtle näiteks Ryan Goslingu seksika tegelaskuju peale filmis «Rumal pöörane armastus». Ta käib laitmatult riides, on väga heas füüsilises vormis ja imeline voodipartner. Ta oskab osavalt naise kehaga ümber käia, kuid pole sugugi huvitatud naise südamest. 

5. Ülim Supermees

Nüüd, kui pealiskaudsed Supermehe tüübid on üle vaadatud, tasuks pöörata tähelepanu sellele, milline on tegelikult paljude naiste unelmate mees, keda võib nimetada lausa Ülimaks Supermeheks. Tal on puhas südametunnistus. Ta teab, mis on tema elu eesmärk ja ta elu juhivad ausus, kindlameelsus ja huumor. Ta on piisavalt tugev isiksus, et mitte lasta naise energial end matta. Tema süda on avatud. Ta mõistab oma emotsioone ja jagab neid ka partneriga. Kokkuvõtlikult: Ülim Supermees on puhas, avatud ja elab hetkes. Naised unistavad sellest mehest ja mehed tahavad just sellised olla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles