Helen Valk-Varavini värske pesukollektsioon Freya pühitseb naise ilu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Valk-Varavini kevad-suvine pesukollektsioon Freya
Helen Valk-Varavini kevad-suvine pesukollektsioon Freya Foto: promo

Moelooja Helen Valk-Varavin andis välja uue suvise pesukollektsiooni Freya, mis on mõeldud kõigile naistele, kes hindavad kaunist disaini, kvaliteeti ja unustamatut mugavust.

«Freya idee seisneb selles, et iga naine võib tunda end jumalannana ning on iga päev väärt vaid parimat. Naturaalsiidist pesu on nahasõbralik ja ülimugav, samas kelmikas ja isikupärane,» tutvustab Helen oma kollektsiooni. 

Foto: promo

Freya kollektsiooni iseloomustab Heleni disainile omane retro-hõnguline tunnetus, mis väljendub modernses võtmes lahendatud detailides. Inspiratsiooni on ammutatud jumalannadest ning kangelannadest läbi aegade, naiselikust salakavalusest ja eneseteadlikkusest.

Freya tooted sobivad kõik omavahel suurepäraselt ning annavad hea võimaluse luua oma unistuste komplekt, mis kaunistab kandja figuuri. Kollektsioonis on viis erinevat rinnahoidjat, kaheksa erinevat püksikute mudelit, pluusid, bodid ja sukahoidjad. Pesu on saadaval Helen Valk-Varavin Disaini ainulaadses maalilises lille- ja kiisumustris ning üheteistkümnes erinevas säravas värvitoonis. Kõik tooted on valmistatud luksuslikust kvaliteetsest siidsatiinist. 

Foto: promo

Kollektsioon on saadaval e-poes ja huvilised on oodatud tutvuma ning proovima ka 15.-17. mail Tallinnas toimuval messil «Ilu sõnum».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles