Päeva look: kevade ootus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Pool aprilli on läbi, aga kevad laseb ennast oodata. Päikest isegi natuke on, aga soojakraade ei taha kuidagi üles kerida. Rääkimata sellest, et eile hommikul sadas mõnel pool veel lumigi maha, kirjutab osta.ee moeblogi.

Tänane päeva look on mõeldud sulle, kes sa ootad kevadet sama suure õhinaga nagu mina.

Rohelisekirju mantel annab palju kombineerimisvõimalusi. Meie valisime täna mantli juurde erksamad sinised skinniy-teksapüksid, valge lihtsa pikkade varrukatega särgi, mugavad retrohõngulised tossud, peanuppu soojas hoidva beanie ja postiljontüüpi punase koti.

Teksadel keera alumine sääre osa veidi üles, beanie värvi võid valida teksadega ühte tooni või kui sa ei ole suurem asi mütsiarmastaja, siis sea juuksed hoopis lihtsasse hobusesabasse. Soovi korral muuda särgi värvi või asenda kudumiga, kuid võiksid silmas pidada, et valitud tooted võiksid olla ühevärvilised, kuna mantel ise on piisavalt kirev ja kirju. Mantel oma olekult on pigem pidulikum ja sobib suurepäraselt kandmiseks kleitide, seelikute, kontsakingade või saabastega.

Tänane look on hea näide sellest, et ka pidulikumale mantlile võib õigete asjade lisamisega anda hoopis argisema, vaba ja mõnusa olemise. Lisaks on mantlil selja peal vahva detail - üks suur silm. Nii, et sa ei pea enam sellepärast muretsema, et oma selja taha ei näe. 

Kotil lendav liblikas on selge märk, et kevad pole enam mägede taga ning loodetavasti on meie ümber juba varsti päris liblikad ja tõeline kevad suurte soojakraadidega.

Ilusat neljapäeva!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles