Milline eelmäng võiks naistele meeldida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Perefoorumis palus üks mees teistel kasutajatel kommenteerida, milline eelmäng võiks naistele meeldida. Noppisime välja mõned nõuanded, millest võib abi olla.

1. See pole küll otseselt vist eelmäng (samas miks mitte), aga mu mees ei jää kunagi ilma seksita, kui ta mulle pepumassaaži teeb. Pole paremat asja maailmas ja talle ka meeldib seda väga teha.

2. Leian, et iga asi, mis seksile ajendab, võib olla eelmäng. Mulle meeldib, kui kohe saagi kallale ei asuta. Mida aeglasem, seda parem, õrritamine on vahel väga erutav.

3. Igasugune massaaž mõjub omajagu erutavalt, kui see on õige mõttega tehtud. Aeglaselt ja silitades. Kindlad tujutekitajad on korralikud ja kirglikud suudlused.

4. Kallistused, suudlused, silitamine, massaaž... ühesõnaga kõik, mis õigele lainele viib.

5. Selleks, et eelmäng õnnestuks, peab mul lihtsalt tuju olema. Kui ei ole, ei võta seda kusagilt.

6. Abieluinimeste eelmäng on see, kui lapsed normaalsel ajal magama lähevad.

7. Erutavad lihtsad ja armsad žestid – komplimendid, kallistused jms. 

8. Mulle mõjuks pigem paar tundi vaba aega mehega kahekesi vanalinnas jalutamiseks, võib-olla õhtusöök restoranis, paar pokaali veini. Kusjuures viimasel kahel aastal on laps ka kaasas käinud – pole vahet, kas keegi roomab restoranis laua all või mitte. Meeleolu on võimalik ikka tekitada.

9. Eks sõltub palju ka naise vajadusest. Ilmselt enamik naisi on õnnelikud, kui saavad mingi ehte, riidehilbu, kosmeetikat vms. Võib-olla see tõesti teeb tuju nii heaks, et kukutakse kohe õnnelikult selili. Mõni naine on konkreetsem ja iseseisvam – eelistab sularaha, et ise valikuid teha. Mina isiklikult olen siiski kohanud rohkem selliseid naisi, kelle jaoks loob õige meeleolu ühine aeg, mistahes viisil.

10. Minu tüdrukule meeldivad suudlused kaelapiirkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles