Mida teha, et huulepulk püsiks kauem peal?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Huulepulga kasutamine võib küll meelehärmi põhjustada, aga tegelikult pole sul õigust viriseda, kui sa ei kanna huulepulka õigesti peale. Kui soovid, et huulepulk püsiks võimalikult kaua peal, pead oma huuled selleks õigesti ette valmistama.

Good Housekeeping pani kirja mõned nipid, tänu millele püsib huulepulk kauem huultel.

1. Niisutamine. Huulte niisutamine on sama oluline kui näonaha niisutamine. 

2. Koorimine. Huuled ei saa imekaunid välja näha, kui need on kestendavad. Eksperdid teavad, et siledatel huultel püsib huulepulk kauem peal, seega tasuks huuli enne värvimist koorida. Kõige lihtsam on näiteks suhkruga huuli koorida.

3. Meigialuskreem. Meigialuskreem muudab huuled siledamaks ja lisab ka niistuks.

4. Huulepliiats. Huulepliiats või -lainer tekitab huulte ümber justkui piiri, millest huulepulk ei tohi üle minna. Huulepliiatsi toon peab huulepulga omaga ideaalselt kokku sobima.

5. Alustad valest kohast. Huulepulka peale kandes tuleks alati alustada huulte keskosast ja liikuda huulte nurkade suunas. 

6. Värvi «kinnitamine». Pärast huulepulga pealekandmist tasuks alati salvrätik huulte vahele pista ja huuled kergelt kokku suruda. Sel viisil ei jää huultele liiga paks kiht värvi, mis võib hakata hambaid või kohvitassi määrima.

7. Jume. Huulepulka valides tuleks kindlasti oma jumet arvesse võtta. Sinaka alatooniga värvid (klassikaline punane) sobivad paremini heledama jumega naistele; oranži alatooniga värvid (telliskivipunane) sobivad paremini soojema nahatooniga naistele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles