Galerii: kunstnik maalib kuulsate naiste istmikke

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

New Yorgis elav Hispaania kunstnik Catalina Viejo maalib paparatsofotode järgi kuulsate naiste pepusid. Tema tööde alusteks on näiteks Kim Kardashiani, Katy Perry, Miley Cyruse, Rihanna ja Beyoncé pildid. 

Catalina Viejo pildid on nägudeta ja imetillukesed, umbes postmargi suurused. Praeguseks on naine maalinud 42 pilti ja avaldanud neist ka raamatu «A View of the End». Tööd on üleval Brooklyni kunstigaleriis SHAG, vahendab Daily Mail.

Viejo soovis enda sõnul näidata kuulsusi oma loomulikus olekus, mitte sellisena nagu nad on ajakirjade kaantel - viimseni üles löödud ja fototöötluse abil ilusamaks muudetud.

«Kõige võimsam turundusvahend kuulsusele on tema avalik identiteet, mida esindab tema nägu,» sõnas kunstnik. «Isegi kui ajakirjas on näidatud kuulsa inimese istmik, on sinna juurde lisatud tema nägu. Minu minimaalidel nägusid ei ole ja mõnd kuulsat inimest on väga raske ära tunda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles