Mees sundis naist juurde võtma, et teised mehed naisele tähelepanu ei pööraks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

20-aastase hiinlanna Yan Tai kallim sundis naist niivõrd palju sööma, et naise kehakaal kahekordistus. Põhjus oli lihtne: mees ei tahtnud, et tema naine teiste meeste silmis atraktiivne oleks.

Umbes kaks aastat tagasi kaalus õbluke Yan Tai 45 kilogrammi. Tema kehakaal hakkas muutuma, kui ta kohtus oma kallima You Paniga, kes tohutult kartis, et tema neiu saab teistelt meestelt liiga palju tähelepanu. Seega otsustas 25-aastane You Pan, et neiule tuleb serveerida hiiglaslikke toiduportsjone, et ta kaalus juurde võtaks, kirjutab Elite Daily.

Väidetavalt kulutas mees suuri summasid toidu peale, et naine sööks alati suure hommiku-, lõuna- ja õhtusöögi. Vahel ärkas mees isegi öösel üles, et naisele snäkke pakkuda.

Tundub, et naisel pole aga midagi sellise kohtlemise vastu ja tänu mehe «hoolitsusele» on tilluke hiinlanna umbes 40 kilogrammi juurde võtnud. Naine ei näe üldse enam selline välja nagu kaks aastat tagasi ja see ajendas meest viima nende suhet järgmisele tasandile: ta palus naise kätt.

Kihlumine leidis aset paarikese lemmikrestoranide tänaval ja mees kinkis naisele lisaks kihlasõrmusele ka šokolaadist valmistatud lillekimbu. Paarike oli ümbritsetud oma parimatest sõpradest, kes hoidsid käes fotosid toitudest, mis olid naise kaalutõusu põhjuseks (vaata pilti). 

You Pan kavatseb ka pärast abiellumist pakkuda oma naisele vaid kõige suuremaid portsjone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles