Taimetoidupäeval toimub smuuti meistrivõistlus

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pühapäeval, 19. aprillil algusega kell 10.00 on kõik oodatud Telliskivi Loomelinnakusse Taimetoidupäevale, kus toimuvad kolmandat korda smuuti meistrivõistlused. Teiste seas hindab smuutisid ka noor Eesti trikisuusataja Kelly Sildaru.

Tänavu on esmakordselt kavas ka Köögikraami turg, kuhu võib tulla kauplema oma üleliigse köögiinventariga. Oodatud on nii kokaraamatud, lauanõud, kodumasinad, kasutamiskõlblikud potid, pannid, taldrikud, tassid jne.

Nutrimed’i toitumisnõustajad koostöös  Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooniga ETTA korraldavad 19. aprillil Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus (Telliskivi 60A, Rohelises saalis) juba kolmandat korda Taimetoidupäeva, mille raames toimub taimetoidu tootjate, - maaletoojate, - valmistajate toodete laat, lisaks kohvik, loengud, tegevused lastele.

Taimetoidupäeva eesmärgiks on  tutvustada taimetoitu, selle kasulikkust. Kevad on õige aeg oma talvised toitumisharjumused üle vaadata ja panustada tervislikkusele. Registreerunud huvilistele on tasuta loengud  toitumisterapeutidelt Ülle Hõbemäelt ja Siret Saarsalult ning doktor Riina Raudsikult.

Taimetoidu laadal saab tutvuda uute toodetega ja osta kaasa toiduaineid, millest ise maitsvat taimetoitu valmistada. 

Taimetoidupäeva ajakava:

  • Kl 10 – 16:000           Laat rohelises saalis
  • Kl 10:00-11.30           Toitumisterapeut Ülle Hõbemägi loeng «Valgud veganmenüüs. Päevamenüü analüüs»
  • Kl 12-13.30                Dr Riina Raudsiku loeng «Vesi - tähtsaim ravim»
  • Kl 12.00 -13.00          Smuuti meistrivõistlused rohelises saalis
  • Kl   14.30-16.00         Toitumisterapeut Siret Saarsalu loeng «Sportliku eluviisiga taimetoitlaste toiduvalikud»
  • Kl 16. 15                    Film «Ettevaatust – toit»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles