Tuntud tippmodell avaldas foto oma iluvigadest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chrissy Teigen.
Chrissy Teigen. Foto: AP / Scanpix

Tippmodell Chrissy Teigen, kes on abielus laulja John Legendiga ja keda internetiavarustes teatakse kui väga lahedat ning avameelset modelli, suutis taaskord avalikkust positiivselt üllatada. Teigen lükkab nimelt ümber laialt levinud müüdi, et piitspeenikestel modellidel pole kehal venitusarme.

Teigen tegi oma reitest foto ja postitas selle Instagrami allkirjaga: «Sinikad sellest, et põrkan pidevalt köögisahtlite käepidemete otsa. Venitusarmid ütlevad «tere»!» Teigeni fännid on naise fotot kommenteerinud kui väga inspireerivat avaldust ning paljude sõnul näitavad sellised postitused, et modellid on täpselt samasugused inimesed nagu me kõik, kirjutab Cosmopolitan.co.uk.

Xposure
Xposure Foto: XPOSURE

Chrissy Teigeni foto ja selle tagasiside näitab, et modellid võivad olla väga positiivsed eeskujud. Üks kommentaator kirjutas: «Ma nägin seda pilti ja hakkasin nutma. Mul on ka venitusarmid ja need häirivad mind tohutult. Aitäh, et sa seda jagasid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles