Kuidas kindlaks teha, kas sulle sobiksid punased juuksed?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juuste punaseks värvimine võib tõmmata sind oma mugavustsoonist välja, kuid punapead võivad kinnitada, et see värv on riskimist väärt. Õige värvitoon võib tohutult enesekindlust ja seksikust juurde anda, mõtle näiteks Christina Hendricksi või Emma Stone’i peale.

Punast juuksevärvi tuleks valida samamoodi nagu punast huulepulka: see peab kokku sobima su nahatooniga. Vasekarva oranžikas punasest kuni leegitseva kärtspunaseni – võimalusi on niivõrd palju ja iga soovija leiab punaste juuksetoonide spektrist kindlasti oma lemmiku, kirjutab Cosmopolitan.co.uk.

Foto: SCANPIX

Tähtis reegel on aga see, et kui sul on heledam jume, vali jahedam juuksevärv; kui sul on aga jumekam nahatoon, eelista soojemaid juuksevärve. Kui arvad, et oled vahepealne, sobivad sulle ilmselt mõlemad variandid või siis pigem neutraalsed versioonid punasest.

Siin on väike juhend:

  • kui sul on hele jume – eelista maasikakarva blondi, pehmet punast, oranžikat punast või vasekarva punast. Tumedad toonid võivad tekitada liiga suure kontrasti ja tekitada tunde, et pead oma näo tasakaalustamiseks kasutama rohkem meiki.
  • kui sul on keskmine jume – loomulikuma välimuse jaoks proovi vasekarva või kastanpruuni punast; kui soovid rohkem tähelepanu tõmmata, proovi kirsipunast. Otsuse langetamiseks võid alguses katsetada parukaga.
  • kui sul on tumedam jume – sügav kastanpruun või sinise või lillaka alatooniga punased värvid sobiksid sinu jumega kenasti kokku.
Foto: SCANPIX

Hea nõuanne: proovi esialgu ajutist punast tooni. See on hea viis, kuidas kindlaks teha, kas punane värvitoon on ikka sinu jaoks või mitte. Ajutiste juuksevärvidega võid katsetada, kuni leiad lõpuks selle õige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles