Üheksa lauset, mida ei tasuks mehele kunagi öelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sõnad võivad iga suhte vaid paari minutiga lõhkuda. Te võite kallimaga aastaid koos veeta, aga kui ütled mehele midagi, mida mehele ealeski öelda ei tohiks, võib asi lõppeda südamevaluga. Naised võivad olla väga tundlikud, ent mehed, kes on üldiselt kannatlikud ja julged, saavad ka haiget.

Mõned mehed käituvad üsna lapsikult, mistõttu on raske nendega suhteid luua. Aga kui sinu südame on võitnud selline mees, peaksid ise vältima klammerdumist ja partnerile nõudmiste esitamist, kuna see mees kipub ise just seda tegema. Veelgi enam, talle ei meeldi see, kui naine ütleb asju, mida mees kuulda ei taha. Isegi, kui su plaaniks on mehe juurest võimalikult kaugele põgeneda, tasub vältida teatud lausete ütlemist, kirjutab Womanitely.com.

Foto: SCANPIX

1. «Sa oled memmekas.»

Memmepojaga on üsna keeruline suhtes olla, aga kui sa armastad teda ja soovid oma elu temaga veeta, ära nimeta teda «memmekaks». Aktsepteeri seda ja ära ürita teda muuta. Kui kahekümnendates eluaastates mees on memmekas, siis tõenäoliselt ei muutu ta ka 40. sünnipäevaks. Kui tahad, et teie suhe toimiks, õpi tema emaga hästi läbi saama, kuna sel viisil võidad mehe südame pikaks ajaks. Aga ole ettevaatlik: üks vale sõna tema ja ta ema suhte kohta võib teie suhte kiirelt lõhkuda.

2. «Räägi mulle oma eksist.»

Kuigi pole mõtet minevikku jäänud suhteid arutada, tekib mõnikord kiusatus mehe eelmiste suhete kohta rohkem teada saada. Ürita siiski kiusatusele vastu panna ja ära uuri mehe eksi(de) kohta. Taolised küsimused ei aita mehe südant võita ega muuda teievahelist suhet mingil moel tugevamaks.

Foto: SCANPIX

3. «Vaata, see naine näeb imekaunis välja!»

See lause võib tunduda olevat lihtne ja tavaline, aga kui mees vastab sellele «on jah» või «tõepoolest», siis ilmselt tunned sa armukadedust ja te võite tülli minna. Võimalik, et hakkad mehelt veel edasi uurima, kas see naine on tema arvates sinust ilusam või kas mees sooviks temaga välja minna. Alguses võid ju öelda, et oled vaid uudishimulik ja tahad teada, millest ta mõtleb, aga tegelikult võivad tema järgnevad laused sulle palju haiget teha. Sellised asjad reedavad, et sul on madal enesehinnang.

4. «Sa ei oska lõbutseda.»

Kui sinu kaaslane juhtub olema introvert, peaksid aktsepteerima seda, et ta on pigem tagasihoidlik ja hindama tema muid häid omadusi. Võib-olla armastad sina pidutsemist, kuid partnerile see eriti ei meeldi. Mõtle hoolikalt enne, kui ütled talle, et ta peaks õppima lõõgastuma ja pidutsema, kuna praegu on ta igav ning liiga häbelik. Võib juhtuda, et sellise kommentaariga tõukad sa teda endast eemale, kuigi ta võib olla sinusse sügavalt armunud. Introverdid teavad, kuidas pidutseda ja nad pole häbelikud. Nad teavad, kuidas armastada ja nad on lojaalsed, kuid samas väga tundlikud. On kindlaks tehtud, et introverdid on parimad abikaasad.

Foto: SCANPIX

5. «Kas ma olen ilus?»

Naised, kui soovite oma enesekindlust ja –hinnangut tõsta, ärge esitage mehele selliseid küsimusi. Kuigi mehed tahavad naisi õnnelikuks teha ja öelda asju, mida naine soovib kuulda, ei tasuks partnerilt uurida, kas ta peab sind ilusaks. Kui ta armastab sind, ütleb ta seda küsimata. Kui ta ei tee sulle komplimente, siis see ei tähenda, et sa poleks ilus või et mehe tunded sinu vastu oleks leiged. Võimalik, et ta on lihtsalt häbelik.

6. «Sul on kohutav stiilitaju.»

Kui sulle ei meeldi, kuidas mees riides käib, ära ütle seda talle. Sa võid talle välja pakkuda, et järgmine kord, kui ta läheb omale rõivaid soetama, kutsuks ta sind kaasa, kuna sa võid talle nõu anda. Kui sa ütled mehele, et sulle ei meeldi, kuidas ta riides käib, siis ilmselt ei jäta ta sind kohe küll maha, ent sellised kommentaarid kahjustavad tema enesehinnangut.

7. «Millal sa helistad mulle ja millal me uuesti kohtume?»

Kui käid ühel kohtingul mehega, kes sulle meeldib, siis võib tekkida kiusatus uurida, millal leiab aset teie teine kohting. Aga ära küsi seda. Mehele jääb mulje, et sa oled liiga klammerduv ja meestele ei meeldi üldiselt klammerduvad naised. Ta annab sulle tõenäoliselt ise teada, millal te võiksite uuesti kohtuda, ära hakka seda liiga agaralt küsima.

Foto: SCANPIX

8. «See on kõigest töö.»

Kui mees on mõne projekti kallal kõvasti vaeva näinud, kuid tema ülemus pole ta pingutusi vääriliselt tunnustanud, ära ütle mehele, et tegemist on pelgalt tööga. Mehed hindavad tööd kõrgelt, eriti kui nad teevad midagi, millesse nad suhtuvad suure kirega. Ütle mehele pigem nii, et ta ei peaks veel ühe läbikukkumise tõttu alla andma, sest järgmine kord võib teda edu saata. Toeta oma partnerit, see aitab probleemidest kiiremini üle saada.

9. «Sa ei saa kunagi edukaks.»

Kui mees on pigem loomult pehmeke ja tahab enne tähtsate otsuste langetamist sinu arvamust kuulda, võib mõnikord tekkida kiusatus öelda: «Sa oled mees, sa peaksid olema julge, enesekindel ja edukas. Aga sa ei saa kunagi edukaks, kuna sa oled otsustusvõimetu.» Ära ütle seda. See rikub teie suhte ja tekitab mehes tunde, et ta on tõsiselt saamatu. Toeta, motiveeri, inspireeri ja aita teda, kuid ära kunagi ründa.

Tugeva ja terve suhte loomine pole kunagi lihtne. Oluline on oma partnerit mõista, toetada, armastada ja aidata, et ta saaks õnnelikum olla. Tema peaks vastu sama tegema. Kui teie suhe on mürgine, siis oleks mõistlikum see kohe lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles