Miks otsustas Gisele Bündchen modellikarjääri lõpetada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andre Penner/AP

Moelavade üks kuulsamaid ja paremini tasustatud modelle, Gisele Bündchen, teatas eelmisel kuul, et teda enam lavalaudadel ei näe. Bündchen on aastaid olnud paljude tippdisainerite lemmik, kuid nüüd otsustas naine, et ei osale enam moe-show’del.

34-aastane Bündchen on kahe lapse ema, kes näeb äärmiselt nooruslik, särav ja veatu välja, seega tuli tema otsus paljudele üllatusena. Ent modelli enda sõnul oli tema otsuse taga see, et ta austab oma keha, kirjutab Elle.com.

Foto: Anthony Behar/Anthony Behar/Sipa USA

Bündchen andis hiljuti intervjuu, kus tunnistas, et tema keha andis talle märku, et asi pole enam pingutust väärt ja selle tulemusel otsustas naine lõpetada. «Ma austan oma keha. See on suur asi, et ma saan ise otsustada, millal lõpetan,» sõnas modell.

Paljude jaoks tekitas küsimusi see, kas aastas paar korda kuulsate disainerite moe-show’del üles astumine võib tõesti tervisele liiga teha, samas on paljud modellid tunnistanud, et näiteks Victoria’s Secreti moe-show’del kantavad tiivad on väga rasked ja võivad põhjustada seljaprobleeme.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles