Moekas nabapluus – kus, millal ja kuidas kanda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Kendall Jenner lihavõtete ajal kirikusse minemas; Sarah Hyland; Bella Thorne.
Vasakult: Kendall Jenner lihavõtete ajal kirikusse minemas; Sarah Hyland; Bella Thorne. Foto: Scanpix / naine24.postimees.ee

Kui modell ja kõmulise Kardashianite perekonna liige Kendall Jenner lihavõtete ajal valges nabapluusis kirikusse ilmus, mõtlesid paljud, kas tegemist on mingi naljaga. Twitteris hakati innukalt noore naise rõivastust kritiseerima, paljud leidsid, et kuigi Kendallil on ilus keha, ei sobi kirikusse niivõrd paljastava riietusega minna.

Kendall Jenner pole aga esimene kuulsus, kes on nabapluusi vale ürituse tarbeks selga tõmmanud. Näitleja ja modell Scheana Marie kandis nabapluusi näiteks oma pulmas ja sai selle eest palju kriitikat, kirjutab Style Caster.

Britney Spearsi nahutati juba siis, kui neiu oli 17-aastane ja kandis ühes oma muusikavideos nappi nabapluusi. Nicky Minaj on korduvalt kaamera ette jäänud pluusides, mis paljastavad veidike liiga palju tema kõhtu ja rindu. 

Kerry Washington
Kerry Washington Foto: SCANPIX

Õnneks leidub ka positiivseid näiteid. Näitlejanna Kerry Washington kandis trendikat Prada nabapluusi ühel auhinnagalal, kusjuures naine oli sel ajal lapseootel. 

Kuigi üldiselt pole kellegi asi, milliste rõivastega teised otsustavad kodust välja astuda, tasuks siiski teatud puhkudel järgida etiketti. Meeldigu see sulle või mitte, nabapluus tõmbab alati tähelepanu, seega on mõistlik hoolikalt valida, millal seda kanda ja millal mitte. Nabapluusiga õhtustel kohtingutel, kontsertidel, pidudel või isegi pühapäevasel brunch'il käimine on täiesti aktsepteeritav. 

Kui sa ei taha oma tervet kõhtu paljastada, vali sellise lõikega pluus, mis kataks rohkem ja sobita see näiteks kõrge värvliga teksaste, lühikeste pükste või seelikuga. 

Millal tuleks nabapluusi vältida? Selliste ürituste puhul, kus sa soovid teistele viisakat muljet jätta – matustel, kallima vanematega õhtusöögile minnes, töövestlusel jne. Tasuks jälgida sedagi, et nabapluus ei paljastaks altpoolt su rindu (mida on näiteks Nicky Minajil korduvalt juhtunud). 

Kõige lihtsam reegel ongi see, et nabapluusi kandes tuleks juhinduda üritusest ja pea meeles, et inimestele võiksid meelde jääda sina, mitte sinu riietus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles