Vaata, millised meeste juukselõikused on hetkel kõige trendikamad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham jääb alati silma oma trendikate soengutega.
David Beckham jääb alati silma oma trendikate soengutega. Foto: Jonathan Brady/PA Wire/Press Association Images

Kaasaegsed mehed tahavad kahtlemata trendikad olla. See tähendab, et ka soeng peaks olema igati moekas.

Business Insider tõi välja kuus lõikust, mis on meeste juuksemoes hetkel kõige kuumemad.

Undercut ehk selline soeng, kus pealmised juuksed on pikemad, kuid külgedel ja taga on n-ö siilisoeng. Selline soeng on lihtne ja võimaldab juukseid mitmel erineval moel sättida. Undercut sobib nii sirgete kui lokkis juustega meestele.

Macklemore (paremal)
Macklemore (paremal) Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Krunn kuulub küll tavaliselt naiste juuksetrendide hulka, kuid pikemate kiharatega mehed ei tohiks krunni karta. Krunni võib teha n-ö vaba käega, mis tähendab, et pole hullu, kui kõik salgud ei ulatu patsi.

Foto: MARK VELTMAN/NYT

Undercut + krunn = top knot. Top knot on soeng, mis seob endas kaks trendi: undercut-lõikuse ja lõdvalt tehtud krunni või lihtsalt patsi. See soeng ei pruugi kõigile sobida, aga kui suudad selle välja kanda, jätad teistele väga moeka mulje.

Foto: XPOSURE

Fade-lõikus oli eelnevalt selline, et juuste üldpikkus oli pigem lühike, kuid viimasel ajal on paljud kuulsad mehed eelistanud seda juukselõikust nii, et pealmised juuksed jäävad pikemaks. Põhimõtteliselt on fade-lõikus selline, et pealmised juuksed on pikemad ja mööda külgi jääb juuste pikkus järjest lühemaks.

Zayn Malik
Zayn Malik Foto: Ian West/PA Wire/Press Association Images

Ei tasu unustada ka klassikalisi soengustiile, üheks neist on selline, kus juukselahk paikneb küljel. Tõenäoliselt on su isa ja vanaisa oma elus ühel hetkel just seda soengut eelistanud. See on väga professionaalne soeng, mis sobib juhtival kohal olevatele meestele.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio Foto: SUZANNE PLUNKETT/REUTERS

Pompadour-lõikust iseloomustab see, et külgedel ja taga on juuksed lühemad - kuid mitte väga lühikesed - ja pealpool pikemad. Küljed võivad olla lõigatud fade-stiilis. Pealael olevad juuksed on tavaliselt sätitud nii, et need näeksid kohevad välja.

Nick Jonas
Nick Jonas Foto: XPOSURE
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles